Güncelleme almadı. Kasmaya başladığında savaş boyutunuda 200 e düşürdüm gene aynı. İnşallah yakın zamanda düzeltirlerGüncelleme aldıysan belki ondan olmuş olabilir. Bende de 1000 kişilik savaşta 30 FPS e düşüyor.
Oyun açık beta da olduğu için öyle sıkıntılar olabilir ama zaten oyunun sistem gereksinimi Ryzen 3600 işlemci öneriyorDaha 2 gün öncesine kadar yağ gibi oynadıgım bannerlord şimdi kasmaktan oynanmıyor herhangi bir değişiklikte yapmadım.
Sistem
Rx580 Nitro+
R5 1600 AF
G skıll Trident Z 8 Gb
Gigabyte aorus elite
Usta ben i5-8300H ve GTX 1050 kullanıyorum max grafikler 60 fps alıyorum. Büyük savaşlarda en yüksekten yükseğe alıyorum gene 60 oluyor. Nasıl ryzen 3600 istiyorOyun açık beta da olduğu için öyle sıkıntılar olabilir ama zaten oyunun sistem gereksinimi Ryzen 3600 işlemci öneriyor
Steam'de öyle yazıyorUsta ben i5-8300H ve GTX 1050 kullanıyorum max grafikler 60 fps alıyorum. Büyük savaşlarda en yüksekten yükseğe alıyorum gene 60 oluyor. Nasıl ryzen 3600 istiyor
JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Knk ben inanmıyorum onlsra ya. Ryzen 5 1600 af bile i5-8300H den daha iyiSteam'de öyle yazıyor
Steam'de öyle yazıyor
Merhabalar öncelikle, bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz oyunda çıktığından beri çeşitli düzeltmeler yapılmaktadır. Bir düzenleme yapılırken diğer bir şey değişkenlik gösterebilir. Bu sorun çeşitli güncelleştirmelerle düzelmezse oyunun destek ekibine baş vurmanızı tavsiye ederim.Daha 2 gün öncesine kadar yağ gibi oynadıgım bannerlord şimdi kasmaktan oynanmıyor herhangi bir değişiklikte yapmadım.
Sistem
Rx580 Nitro+
R5 1600 AF
G skıll Trident Z 8 Gb
Gigabyte aorus elite