Arama sonuçları: *

1. Mitra

Taşıma sonrası PCm açılmıyor

Bios pilini çıkart 5 dk bekle sonra tak çalıştır...
  2. Mitra

Beyler toplanın!! Asıl indirimler 11.11 de mi gelir?

Bu ülkede günlük yaşandığı için öyle bir beklentiye girme.
  3. Mitra

M2 den Pci Express' e çevirici önerisi

Çalışır ama 2.0 hızında... Yani Sata SSD hızı olan 500MB/s
  4. Mitra

Temizlik sonrasi pc acilmiyor

Bios pili kablosu nedir? Anakart marka model nedir?
  5. Mitra

Eski bilgisayardaki SSD/HDDleri yeni bilgisayara takmadan önce neler yapılmalı?

Windows yüklü olmayan bütün harddisk ve ssd'lerini hiçbir işlem yapmadan yeni bilgisayar'a takabilirsin. Sorun olmaz. Yeni bilgisayarda gelecek olan windows orijinal lisanslı mı geliyor? İşletim sistemi olan için önce şuna karar vermelisin. Eski windows'un da lisanslı ve onu kullanmaya devam...
  6. Mitra

Çözüldü✓ İLK AÇILIŞTA MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Sorunun çözüldüğüne sevindim. Hangi bios sürümünü yükleyince halloldu? Sürüm numarasını buraya yazabilir misin?
  7. Mitra

Windows 10 kurduktan sonra interneti görmüyor ve ekran kartınida görmüyor

Bundan sonra aklınızda olsun. Sıfırdan sistem kurmadan önce bütün driverları flash bellekte hazır tutmalısınız. Arkadaşların dediği gibi farklı bir bilgisayardan driverları indirip yükleyin.
  8. Mitra

Windows 10 kurduktan sonra interneti görmüyor ve ekran kartınida görmüyor

Driverları yüklemen gerekiyor.. Anakartının sitesine gidip bütün gereken driverları indirip yükle.
  9. Mitra

Kasayı alıp bir bilgisayarcıya gitseniz elinde ddr5 ram vardır denemek için diyeceğim ama hayrına ya da makul fiyata yardım ederler mi bilemiyorum. Bir de sırf bu deneme için fahiş fiyat isterler.
  10. Mitra

Farklı marka ve model rami 2. slota takıp deneyebilir misiniz? Çok az da olsa ram uyuşmazlığı da olabiliyor.
  11. Mitra

Bios pilini çıkarın 5 dk bekledikten sonra tekrar takın ve çalıştırın.
Top Bottom