Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ fps im youtube dakı test den daha az ?

İstediğiniz kadar sıkıntısız ürün vermeyin diyin rastgele alıp koyuyorlar sıkıntılı mi değil mi bakmazlar test yaparlar sorun yoksa yolla gitsin kolaya kaciyorlar yani eğer ki PC den kaynaklı değilse valo ile alakalı bir optimizasyon sorunu olabilir ki bende yaşıyorum zaten izlediğiniz videolar...
  2. M

Şimdi 7500f gibi bir işlemci 10dk lik test le yorulmaz ama olabilir bios gucellemeleri tam mı kontrol et eğer ki guncelse sıkıntı yok cizirtı sesi ne olabilir diye düşünüyorum ama aklıma birsey gelmiyor yani ekran kartından olsa 150-200 FPS düşürmez büyük ihtimalle sıvı soğutma yada işlemcin...
  3. M

Arka planda ağır birşeyler calistiriyorsan olabilir bide ramlerin tam takildigindan emin misin ? Ben gamegaraj dan aldığımda gorunurde 2 tane ram takiliydi ama 1 takılı değilmiş takılması gereken şekilde çıkartıp geri taktım düzeldi onlarida kontrol et egerki duzelmiyorsa işlemcin çok yorulmuş...
  4. M

İnternetteki FPS testlerinde sadece ekran kartı ve işlemci aynı olabilir anakart ram SSD soğutma bunlar farklı olabilir ve oyun fps'i i etkiler islemciniz stok fan ile kullanıyorsanız (7500f i stok fan ile kullanmayın bence) sıcaklık değeri fazla olabilir buda FPS i etkiler bunları da kontrol edin
  5. M

1000TL ye kadar fp kaliteli webcam arıyorum

Evet evet kesinlikle
  6. M

1000TL ye kadar fp kaliteli webcam arıyorum

Almayın derim 2 ay sonra bozuluyor
  7. M

Valorant düşük fps sorunu

İnsanları yanlış bilgilendirmeye devam et 👍
  8. M

Sistem olarak fark edebilir oyundaki tüm fps'i ekran kartı ve işlemci olustrmaz arkadasin aldığı fpsler normal
  9. M

Valo işlemci odaklı bir oyun sen 4060 da koysan 3050 de koysan arada belirgin FPS farketmez konuyu açan arkadaş beklentiyi çok yüksek tutmuş galiba aldığı FPS ler normal 13100f de dar boğaz yapar orta ve düşük ayarlarda yüksek ayarlarda yapmaz diyeceğim ama sen anlamamazliktan gelip kendi...
  10. M

Dostum 5500 13100f den çok daha iyi bir işlemci ve rtx4060 la darbogaz yapıyorama büyük bir darboğaz değil farkedilen ama az bir darbogaz ki i3 13100f 5500 den kötü bir işlemci olduğu için 5500 e göre daha fazla darbogaz yapar ki yapmasida gerek i3 13100f rtx 4060 ı besleyemez
  11. M

Dostum kardesimde 5500 rtx4060 var o bile darboğaz yapıyor 13100f nereye besliyor?
  12. M

Normal değerler kaç FPS bekliyorsun ? Rtx4060'a i3 de nasıl takabildiysen artık yazık olmuş ekran kartına
  13. M

bir Daha Ki Ay Pc fiyatları Ne kadar artar?

10k lik ürün o kadar olmaz ama 13-12k olur seçimden sonra
  14. M

bir Daha Ki Ay Pc fiyatları Ne kadar artar?

Bende şuan para biriktirip PC alma peşindeyim ilk oncelikle düşme gibi bir imkanı yok senin için bütçenin de uygun olduğu zaman direk al 1 dakika bile bekleme 1 ay içinde ne kadar artar net bişe diyemem ama 10-15 gün aralıkla genellikle zam geliyor örnek 18.000 olan sistem 18.300-18.500k oluyor...
Top Bottom