Arama sonuçları: *

1. MonteCapz

cs2 bu fps normalmi?

normal değil hocam düşük oyundan mı kaynaklı bilemem ama cpu ve gpu kullanınıda baya düşük
  2. MonteCapz

Pc pancar motoru gibi çalışıyor

Sen otur çayımızı, kahvemizi iç, bakarız ondan sonra 1703316603 Biraz suyunu çıkarttım galiba ama rehber buldum senin için.
  3. MonteCapz

Pc pancar motoru gibi çalışıyor

pc 1703315886 hocam yağ değişimi yap, normalde 10 bin kmde yapılır ama sen aksatmışsın sanırım. Aman motor yemesin :ROFLMAO:
  4. MonteCapz

Çözüldü✓ Minecraft rtx açılmıyor

hem bilmiyorum hem yasak biraz araştır bulursun
  5. MonteCapz

hesap alsan olur neden olur çünkü hesap aldığında bir kaç haftaya çalınıyor zaten senin işinde kısa olduğu için işine gelebilir :d
  6. MonteCapz

deneme sürümünde çoğu şey kısıtlı oluyor bu nedenle rtx açamamış olabilirsin crack de hiç denemedim ben 100tl ye almıştım geçen senelerde indirimde sende denk getirirsen al
  7. MonteCapz

en iyi sorunsuz uzaktan baglantı önerileri

hocam metin2 oynamadım hiç ama eğer farm içinse makrolar falan var onları kullanabilirsin
  8. MonteCapz

çözüm bulamadım nasıl düzeltebilirim

lol oynamaman için bir işaret :D şaka maka vysnc açmayı dene belki düzelir
  9. MonteCapz

3050 YADA Tİ HALEN ALINIR MI??

4gb alınmaz bence
  10. MonteCapz

3050 YADA Tİ HALEN ALINIR MI??

3050 be 3050ti laptoplar 6 degil 4gb, eğer 6gb versiyonları çıktıysa alınabilir ama ben öyle bir şey olduğunu duymadım 4gb diye biliyorum?
  11. MonteCapz

LAPTOP ALDIM BÖYLE DİYOR YARDIM EDİN

kankam onlardan birisni değil flashı takıp onu seçeceksin 1697800465 sen en iyisi youtube a yaz freedos laptoba nasıl windows kurulur diye çünkü böyle anlaşamıcaz biz :D
  12. MonteCapz

yeni aldığın pc ye takıp o ilk attığın ekrandan flashı seçeceksin
  13. MonteCapz

başka bir pc ye ihtiyacın var öncelikle, daha sonrasında windows 10 iso dosyasını indiriyorsun, akabinde rufus programını indiriyorsun. Rufusu açıp indirdiğin iso dosyasını ve pc ye flashı takıp flashı seçiyorsun. Flasha iso dosyasını kuruyo rufus. Sonra her şey hazır olunca flashı çıkartıp bu...
  14. MonteCapz

freedos olduğu için hangi bellekten başlatılsın diye soruyor format flashı hazırlayıp bilgisayara takıp oradan onu seçmen gerekiyor
  15. MonteCapz

Asus tuf a15 wifi çalışmıyor

hocam bende benzer vir hatayla kalrşılaşmıştım eskiden https://forum.donanimarsivi.com/konu/rufus-hata-flash-bicimlendirilemiyor.772463/page-3 bu konun 3. sayfasına gidersen belki çözersin
  16. MonteCapz

LAPTOP YARDIMM LÜTFEN ACİL

emin değilim ama sanırım ssd yi başlarken çalışacak olan depolama alanı olarak tanımlamamışsın gibi 1695204986 youtube a bios ssd değiştirme gibisinden bişi uazarsan anlarsın şuan bios ss leri atamam
  17. MonteCapz

Bilgisayarım Ses var Görüntü yok

bende de aynı sorun sadece csgo da var konu açtım profilden bakabilirsiniz. sorunu hala çözemedim yardımcı olursanız sevinirim detaylar zaten açtığım konuda yazıyor. (çözebilirsen banada haber ver belki bende de olur)
  18. MonteCapz

Rufus Hata Flash Biçimlendirilemiyor

Kurdum istersen yeni açtığım konuya bı göz at
  19. MonteCapz

Kanka wifi yi hallettim ancak Hz hala aynı
  20. MonteCapz

Tamam akşam iletime geçerim sizinle, bana çok yardımınız dokundu. Bazen dalginligima geldi çok saçma sapan şeyleri size sordum, vaktinizi çaldım. Size çok çok teşekkür ederim, aynı zamanda da özür dilerim vaktinizi çaldığım için :D:peepokalp:
Top Bottom