Neler Yeni

Rufus Hata Flash Biçimlendirilemiyor

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Hocam şuanda siteyi KAP'a aç yapmam rağmen bekletiuor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sayfanın ekran görüntüsünü atın hocam.
Hocam o ekrana geldim ancak ise gitmem lazım akşam halledelim sizi fazla yordum özür dilerim ama çok yardımınız dokunuyor ne yalan söyleyeyim ;D

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Hocam şuanda siteyi KAP'a aç yapmam rağmen bekletiuor

Hocam o ekrana geldim ancak ise gitmem lazım akşam halledelim sizi fazla yordum özür dilerim ama çok yardımınız dokunuyor ne yalan söyleyeyim ;D
Estağfurullah, tamam hocam akşam bakarız. İyi çalışmalar, kolay gelsin.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
hocam öğle arası için geldim driver ları indirdim şuan ne yapmalıyım (flashı ntfs yaptım direk içine atıp bios ayarlarına hiç ellemeden çalıştırıyım mı?)

hocam sanırım başka bir yöntem buldum, telefondan internet paylaşımını usb ile yaptım ve pc ye usb yi taktım oluyo gibi şuanlık

Son düzenleme:

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Hocam suan win11 kuruldu ancak wifi ye dair hiçbir şey yok görev çubuğunda yok, görev çubuğuna ekle kısmında yok, ayarlar>ağ da yok hiç yok yani

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Hocam suan win11 kuruldu ancak wifi ye dair hiçbir şey yok görev çubuğunda yok, görev çubuğuna ekle kısmında yok, ayarlar>ağ da yok hiç yok yani
Hocam linkteki driverleri kuracaksınız gelicek. Başka çözümü yok ki zaten. Geçici olarak telefondan internet paylaşımını nereye kadar yapacaksınız :D

Driverları indirdiyseniz usbye atıp laptopa takıp tek tek driverleri laptopa kurun hocam.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Hocam linkteki driverleri kuracaksınız gelicek. Başka çözümü yok ki zaten. Geçici olarak telefondan internet paylaşımını nereye kadar yapacaksınız :D

Driverları indirdiyseniz usbye atıp laptopa takıp tek tek driverleri laptopa kurun hocam.
Akşam eve gidince denerim ancak bir sorun daha var ekran 64hz de takıldı, laptopun kendi ekranı 144hz ancak ayarlarda sadece 64hz gözüküyor.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Ekran kartı driverini yükledikten sonra o sorun çözülüyor hocam.
Tamam flasha direk exe halinde mi atayım nasıl yapiiym exe atıp sonra flashtan direk uygulama kuruyo gibi kurucakmiyim hedef PC ye

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Tamam flasha direk exe halinde mi atayım nasıl yapiiym exe atıp sonra flashtan direk uygulama kuruyo gibi kurucakmiyim hedef PC ye
Evet hocam öyle yapacaksınız. İndirdiğiniz şeyi direkt atın. Exe halinde indirmişsiniz öyle atın laptopta kurun.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Tamam akşam iletime geçerim sizinle, bana çok yardımınız dokundu. Bazen dalginligima geldi çok saçma sapan şeyleri size sordum, vaktinizi çaldım. Size çok çok teşekkür ederim, aynı zamanda da özür dilerim vaktinizi çaldığım için :D:peepokalp:
Evet hocam öyle yapacaksınız. İndirdiğiniz şeyi direkt atın. Exe halinde indirmişsiniz öyle atın laptopta kurun

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Tamam akşam iletime geçerim sizinle, bana çok yardımınız dokundu. Bazen dalginligima geldi çok saçma sapan şeyleri size sordum, vaktinizi çaldım. Size çok çok teşekkür ederim, aynı zamanda da özür dilerim vaktinizi çaldığım için :D:peepokalp:
Estağfurullah ne demek :)

Top Bottom