Hocam bence usb arızalı ya. Diğer adımda olmazsa usb de bir sorun var bence.Alıntıyı görüntüle
son adımda böyle bi sorun aldım
hocamm neredesinizAero ne oluyor tam olarak bilmiyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu videodaki adımları yapıp bidaha dener misiniz?
tamam deneyebilirsem başka bi usb ile deneyecegimHocam bence usb arızalı ya. Diğer adımda olmazsa usb de bir sorun var bence.
hocam bu arada usb dışında başka bir cihazla kuramaz mıyımHocam bence usb arızalı ya. Diğer adımda olmazsa usb de bir sorun var bence.
8gb yeterli olur hocam. Geri dönüşünüzü bekliyorum. Ben de merak ettimhocamm neredesiniz
tamam deneyebilirsem başka bi usb ile deneyecegim
Benim bildiğim kadarıyla yok ama eğer Windows'u şu anki sisteme kuracaksanız eğer usbye atmadan kurulabiliyor muydu onu hatırlayamadım. Belki vardır öyle bir şey hocam araştırın en iyisi.hocamm neredesiniz
tamam deneyebilirsem başka bi usb ile deneyecegim
hocam bu arada usb dışında başka bir cihazla kuramaz mıyım
Sıkıntı yok hocambaya bekletebilirim hocam ona göretetikte olun
![]()
yok bu cihaza kurmayacağım elimde freedos bir cihaz var ona kuracağım windowsuBenim bildiğim kadarıyla yok ama eğer Windows'u şu anki sisteme kuracaksanız eğer usbye atmadan kurulabiliyor muydu onu hatırlayamadım. Belki vardır öyle bir şey hocam araştırın en iyisi.
Sıkıntı yok hocam![]()
O zaman usb bulmaktan başka şansınız yok gibi hocamyok bu cihaza kurmayacağım elimde freedos bir cihaz var ona kuracağım windowsu
Acaba ucundaki pinler falan mı yamuldu da doğru düzgün çalışmıyor. En son ne zaman çalıştı hocam bu usb?Farklı bir flash ile oldu hocam ama diğer flasha çok sinirlendim![]()
2-3 yıldır kullanmıyordum, 1 ay önce falan kullandım. Hala normal kullanımda sorunu yok ama böyle durumlarda sorun cikartiyorAcaba ucundaki pinler falan mı yamuldu da doğru düzgün çalışmıyor. En son ne zaman çalıştı hocam bu usb?
Knk boot menü den flashi seçiyorum invalid signature detected. check secure boot policy in setup diye bir hata alıyorum yardımcı olur musunAcaba ucundaki pinler falan mı yamuldu da doğru düzgün çalışmıyor. En son ne zaman çalıştı hocam bu usb?
Biosa gir.2-3 yıldır kullanmıyordum, 1 ay önce falan kullandım. Hala normal kullanımda sorunu yok ama böyle durumlarda sorun cikartiyor
Knk boot menü den flashi seçiyorum invalid signature detected. check secure boot policy in setup diye bir hata alıyorum yardımcı olur musun
Neyse hocam çözdüm eyw2-3 yıldır kullanmıyordum, 1 ay önce falan kullandım. Hala normal kullanımda sorunu yok ama böyle durumlarda sorun cikartiyor
Knk boot menü den flashi seçiyorum invalid signature detected. check secure boot policy in setup diye bir hata alıyorum yardımcı olur musun
Hocam görmedim yazdığınızi ama cebellese cebellese yaptımBiosa gir.
Security kısmına gel, Secure Boot Menu kısmına tıkla, Secure Boot Control'ü disabled yap.
Sonra biosa girip uefi kısmından Windows kurulumunu başlat.
Eğer hâlâ olmazsa şunu dene,
Boot kısmına gel, Fast Boot'u disabled yap, Launch CSM'yi enabled yap.
Kaydet ve çık bakalım olacak mı.