Arama sonuçları: *

1. Montofteam

Çözüldü✓ Bu Aksesuar Ne İçin?

Ekran kartı psu kablosu uzatıyor kablo normalde çirkin gözüküyo ucu bunu takınca şekil oluyo😁 Bir de +50 fps rgb var diye
  2. Montofteam

Pc açılınca 60hz gibi gözüküyor

Biosta ayarı vardı sanki biraz youtube bak bulursun belki
  3. Montofteam

Tüm oyunlar atıyo Yeni pc daha

Rtx 4070 süpere hangi ekran kartından geçtin
  4. Montofteam

Çözüldü✓ Sizce ramin hızı yetersiz kalır mı?

Anakart ve işlemçi değişmen lazım 5200 falan için ddr4 tesin ddr5 e geçmen lazım ki çok farkeder ama gerek yok zaten şu an işlemcin ve anakartın müq ddr4 yüksek mhz pek fark etmiyor
  5. Montofteam

Oyunlar da böyle fps drop yemem

Aynı sorun bende de var sürücü temizledim kurdum wind 10 dan 11 geçtim 0 kurduk başka diske denedim yine olmuyor bi sıkıntı varda anlayamadım valoda min 400 fps dropsuz alırken hikayeli oyunlarda veya nefs gibi ara sahneleri olan oyunlarda bu sahnelerde drop yiyorum gal8ba benim sorunum farklı...
  6. Montofteam

Ekrana görüntü 2 saniyeliğine geliyor ve kararıyor (ışık tutunca gözüküyor)

Başka monitör veya tv de denedin mi bi dene aynı hdmi kabloyla eğer sorun yoksa anakarta kasayı açınca bakki ram vrya işlemci hata ışıklıları yanıyomu yanmıyorsa iki seçenek var anakart ya da gpu sıkıntılı. Eğer kasayı açtığında gelen yazın asusunsa ve gidiyorsa büyük ihtimal anakartta sorun var...
  7. Montofteam

100 derece cpu sorun yaratır mı?

İşlemciye zarar verir idare etmez ya kullanma şu anlık ya da tam oturt
  8. Montofteam

100 derece cpu sorun yaratır mı?

Temassızlık, vardır tam oturtamamışsındır i5 12400f o kadar ısınmaz soğutucu takamamışsındır
  9. Montofteam

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

r5 5600 al yanınada bi 4060 rx 7700xt 4060ti vey aikinci elden 3070 falan seç seni bya götürür
  10. Montofteam

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Bütçe ne kadar anakart ne?
  11. Montofteam

İtopya biraz kazık mı??

Vatan da itopya da çoğu ünlü marka sırf marka satar bu bi klasiktir rx 7600 li sistem topluyosan 20 25k bütçe vardır herhalde hazır sistem al mesela https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-future-ryzen-5-7500f-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39367
  12. Montofteam

Rtx 4080 var hangi işleciyi almalıyım

r7 7800x3d almak daha mantıklı olur fp açısından. R5 7600 de alabilirsin 4080 i herhalde 1080p de kullanmayacaksın
  13. Montofteam

pc parça güncelleme yardım

r5 5600g=r5 5500 o yüzden ryzen 5 5600 e geç yanınada soğutucu al ag 400 veya se 214 xt tarzı. Ekran kartı olarak 0 almak istiyosan şimdilik 3060 dokunma 2. el olur dersen 2. el rx 6700 xt/rx 6800 veya 3070 falan alabilirsin 1080p için. Bide şöyle bişe mümkün r5 7500f+a620+ddr5 ram ki bunlar...
  14. Montofteam

Elimde ki sistemi satıp daha iyi bir sisteme geçebilir miyim ?

Sat istersen 0 daha iyi sisteme geçersin istersen baya orta segment bişeler çekersin 2. El
  15. Montofteam

Unlost Eco sistem bu fiyata alınır mı?

Attığın foto yüklenmemişti bütçene göre bunu al https://www.gencergaming.com/rky 1691307409 Evet görmedim yeni gördüm ama görmez olaydım :) şaka şaka ama cidden gtx 1650 kötü rx 6600 al 3060 dengi https://www.gencergaming.com/rky
  16. Montofteam

Unlost Eco sistem bu fiyata alınır mı?

Alınmaz, eski parçadır i3 10100f ve eski yani üretimi olmasığı için pahalı şunu tercuh et https://www.gencergaming.com/vulcano
  17. Montofteam

RYZEN 5 7600 6.8GHZ ÇALIŞMASI (HİÇBİR ŞEY ELLEMEDİM)

evrenin en iyi silikonu denk gelenci benim mutluluk hissi diye yorumladım harbi garip durum inş bi sorun yoktur
  18. Montofteam

Format atmama rağmen CPU kullanımı %100

Runtime broker dediğimiz şey uygulama izinlerini yönetiyor büyük ihtimalla windowsda sorun var. Ilk olarak sistemdeki önemli dosyaları başka bi cihaza flasha drive aktar. Sonra tüm windows güncellemeleri yap yaptıktan sonra düzelmezse windows 0 dan kur bir daha ama farklı bi yerden flash vs...
  19. Montofteam

R5 5600 Ve 6750Xt Drop Sorunu

Video çek msi afterburner oyunda fps droplardaki değerlere bak farklı olanlara göre değişir. Bu arada psu her türlü yeter.
  20. Montofteam

R5 5600 Ve 6750Xt Drop Sorunu

Psu kaç watt marka model? Bir de hangi çözünürlükte kullanıyosun
Top Bottom