Arama sonuçları: *

1. Mt1903

Çözüldü✓ DARBOĞAZ OLURMU rtx 3070 için

Sıfır 3000 serisi kart almak biraz kötü yatırım olur. Sıfır alacaksanız 4000 serisi tercih edin yada 3000 serisini temiz ikinci el alın bu paralara 3080ler 6900 xtler var dünya kadar.
  2. Mt1903

6700 xt sistem donma kasma

Güncelle mi yazdım oraya düşür diyorum düşür.
  3. Mt1903

6700 xt sistem donma kasma

Sorun driver kaynaklı 23.8.2'ye dönersen yaşamazsın bu sorunu.
  4. Mt1903

Oyunlarda dalgalanma sorunu

Gta'da genelde görüntü sorunlarını Vsync açmak düzeltiyor bir deneyin.
  5. Mt1903

7900 xtx watmann hatası

Yeni driverdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Son driverda bende de verdi call of dutyde hemen alt sürümü geri yükledim aylardır sorunsuz kullanıyorum.
  6. Mt1903

Yeni aldığım sistem için yardım

Windows kurdun mu?
  7. Mt1903

God of War sistem yetiyor ama drop yiyip oyundan atıyor

Ekran kartını ddu ile silip whql versiyon indirip temiz kurulum yapın. Yüklendikten sonra amd software açıp ekran kartı ayarlarından e sporu seçin ve alttaki super resolution freesync ve gözüken tüm tikli olan seçenekleri kaldırın. Ek seçeneklerde kalite seçili olan bir ayar vardı onuda...
  8. Mt1903

Yeni bilgisayarımı internete bağlayamıyorum

Windows format ile otomatik kurmuyor msi h610 serilerinin driverlarını. Telefonu bilgisayara bağlayıp sitesinden driver indirin. Aktarıp kurulum yapın. https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-G-DDR4/support#driver
  9. Mt1903

Rdr 2 Ve Di̇ğer Oyunlarda Yaşadiğim Fps Sorunlari

İşe yarar mı bilmiyorum ama ramleri 3200'e çekip bi deneyin. Gpu-Z'den bios sürümüne bakıp netten kontrol edin doğrumu ekran kartı bios sürümü. Birde attığınız ss'de %37'lik bi cpu kullanımı var. Benim cpu kullanımım %50 %60'ın altına inmiyor yanlış hatırlamıyorsam. Orası biraz şüpheli.
  10. Mt1903

Rdr 2 Ve Di̇ğer Oyunlarda Yaşadiğim Fps Sorunlari

Aynı işlemci ve ekran kartına sahibim her şey ultrada ve dlss quality'de iken 80 fpslerde geziyor 1080p'de benim. Bir problem olduğu gerçek.
  11. Mt1903

yeni sistem aldım dar boğaz yapar mı

Yapsada hissedilmez.
  12. Mt1903

Msi b460m-A pro Anakarta Uyan M2 SSD

İstediğinizi alıp takabilirsiniz dikkat etmeniz gereken okuma yazma hızları ve kronik sorunlu olmaması. Kingston A2000 tavsiye edebilirim.
  13. Mt1903

PC disk değiştirme nasıl yapılır ?

Anakart modelinize göre biosa girip başlatma seçeneği önceliğini seçmeniz gerekiyor. Birde hdd var sanırım orda win7 ssdde win 10 mu var ben mi yanlış anladım?
  14. Mt1903

Yardım Ekrana görüntü gelmiyor

Anakart bios sürümü işlemciyi desteklemiyordur muhtemelen. Bios güncellemesi yapmayı deneyin.
  15. Mt1903

Leauge Of Legends fps drop

LoL'den kaynaklı olsa başka oyuncularda bu sorunu yaşardı. Nvidia denetim masası ayarlarınızı sıfırlayın ve dikey senkronizasyonu kapalı yapın sadece muhtemelen düzelecektir.
  16. Mt1903

Bi̇lgi̇sayarimdaki̇ Ani̇ Performans Kaybi

Radeon Sofware'yi bir önceki sürüme geri yükleme yapıp dener misin birde
  17. Mt1903

amd rodeon yazılımı açılmıyor

Özelliklere tıkla orada geçmiş sürüme yükleme seçeneği mevcut
  18. Mt1903

Bilgisayarım>sağ tık>yönet>aygıt yöneticisi>Görüntü bağdaştırıcıları
  19. Mt1903

Yönet kısmından bir önceki sürüme geri yükleme yapıp tekrar güncelle düzelecektir.
Top Bottom