Shriov
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Eren Karakabak
Öncelikle merhabalar sistem özelliklerim bu şekilde
uzun süredir lolde saçma sapan bir hatayla karşı karşıyayım riot games teknik desteğine en az 25 30 kere ticket attım her ne kadar uğraşsam da bana dönütleri hep basic çözümlerle geldiler(game dvr kapatma, belli başlı hizmetleri kapatma, güç yönetimini yüksek performansa alma gibi) Sorunuma gelicek olursak lolde 144 fps sabit oynuyorum diyelim 137 e düşüyor ve o an takılma oluyor ve bu sürekli sürekli oluyor fps düşmese bile takılma oluyormuş gibi oluyor 120 sabitliyorum bu seferde 115 e falan düşüyor aynı takılma yine oluyor bütün grafik ayarlarında oluyor nvdia ayarlarından Hz düşürmeyi denedim sorun yine değişmedi v-sync açıp denedim bir şey değişmedi gysnc açıp kapayıp denedim değişmedi bilgisayarın garantisi devam ediyor incehesap.com dan aldım kendi teknik servislerine yolladım fps drop olduğu ve takılmaların olduğu gerekçesiyle CPU Ve GPU testi yapıp valorantta test etmişler
keşke lolde test etselermiş Valorantta bir sorun bulamamışlar bana da şu ss leri attılar Pc teknik servisden geldikten sonra kendim deneme yaptım lolde sorun kaldığı yerden devam ediyordu ben de format atıp temiz kurulum denedim sonuç değişmedi lütfen yardımcı olun sistem özelliklerimin yetersiz olması imkansız gibi geliyor. Ulaşmak isterseniz Discord nick ve tagim: Eren#6666
Son düzenleme: