Arama sonuçları: *

1. MuratGH

DURDUK YERE USB ÇIKMA SESİ GELİYOR

rica ederim
  2. MuratGH

Onları çıkartıp dene bakalım büyük ihtimal çakışıyorlar.
  3. MuratGH

Bilgisayarda usb çoğaltıcı var mı üstte olan kart okuyucu altta olan çoklayıcı gibi geldi gözüme.
  4. MuratGH

Saat hızı normal mi ?

Soru sormayı öğrenmen gerekiyor. Ne hakkında soru sorduğunu belirtmen gerekli ki düzgün ve doğru yanıtlar alabilesin. Resimde görülen muhtemelen işlemci ve rem kullanımıdır. chrome çok fazla ram kullanır işlemciyi pek fazla kullanmaz. Anlık yükselme ve düşmeler yaşanır normaldir.
  5. MuratGH

Klimayı açınca setuptan cızırtı sesi geliyor?

Elektrikte kaçak vardır yada topraklama yoktur. Kontrol etmelisin.
  6. MuratGH

Tarayıcıdayken Windows donması

Bios şakaya gelmez çok fazla işlem yapmamak gerekir. Yanlış yükleme olduğunda anakartı servise yollarsın. Bilen birileri ile yapman en mantıklısı.
  7. MuratGH

anakart driver 19,12,2024 tarihli biosta yazan tarih nedir. Bir flash bellek ile sende yapabilirsin kolay bir işlem.
  8. MuratGH

Başka tarayıcıda denedin mi ? Opera, brave, mozilla?
  9. MuratGH

Bu nasıl olabiliyor ?

dxdiag görüntüsünü atar mısın
  10. MuratGH

Oyunda Dar boğaz sorunu yardım lütfen

cmd çalıştır ve winsat formal yaz tarat. sonucunu öğrenmek için C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore yolunu takip et tarih olarak en yeni olan senin sonuçlarındır. tıklayıp aç ve 3. olan yani WinSPR altındaki sonuçlar sistem testi yapacak. en düşük parça muhtemelen dar boğaz yapan parçadır...
  11. MuratGH

Beyler kulaklık önerisinde bulunur musunuz

https://pckolik.com/urun/razer-blackshark-v2-x-kablolu-gaming-kulaklik-beyaz/?ref=akakce&v=1.9 https://www.gaming.gen.tr/urun/117436/msi-ds502-7-1-surround-mikrofonlu-gaming-kulaklik/?ref=akakce&v=1.91.4...
  12. MuratGH

Beyler kulaklık önerisinde bulunur musunuz

https://www.tebilon.com/corsair-void-rgb-elite-carbon-71-kulaklik-magaza-acilisa-ozel-fiyat/ açılış indirimi felan diyor eğer stokta var ise bir tane alabilirsin.
  13. MuratGH

Güvenli önyükleme nasıl açılır?

işlemcin 2000 serisi için windows desteklemiyor. ancak bypass yaparak yükleyebilirsin. Sorun şu ki düzgün çalışmaması mümkün görünüyor. Bu riskleri alarak yüklemende fayda var. Programlar düzgün çalışmayabilir sebepsiz yere windows çökme yaşayabilirsin anakart üstündeki diğer parçalar ile uyum...
  14. MuratGH

Kardeşim hiç uğraşmana gerek yok. Youtube da '' windows 11 işlemci desteklemiyor ne yapmalıyım '' yazarak çok detaylı açıklamaya ulaşabilirsin.
  15. MuratGH

kısa bir makale yazayım aynısını uygulayarak çözüm ulaşırsın. Bana sistem bilgilerini anakart işlemci ram gerekli hangi marka kaç gb vs..
  16. MuratGH

Güvenli önyüklemeyi ne için kullanacaksın. Win 11 için ise çözümü var.
  17. MuratGH

Oyunlarda ping problemi nasıl çözebilirim

Çoğu oyunlarda ping 5 - 7 ms çıkarken CS:Go, Zula, Paladins benzeri oyunlarda ping 40 50 arasına çıkıyor. Bu durumu son 1 aydır yaşamaya başladım. Win 11 kullanıyorum ve dijital olarak lisanslı korsan yada yükseltilmiş win 10 değil. internetim Turknet 1000mbps ortalama 950mbps hız 950 upload hız...
  18. MuratGH

Bunun çözümü varmı ?

Tahminimce ekran kartı ram leri olabilir. Tamirini yapılıyor. Monitörde arızalı olabilir. Onboard kullanabiliyorsan bir de öyle dene bakalım.
  19. MuratGH

Bunun çözümü varmı ?

Windows + Ctrl + Shift + B basar mısın ? sorun devam edecek mi ?
  20. MuratGH

Format sonrası Wi-Fi görmüyor.

iobit driver indir kur. Sadece Ağ bağlantılarını güncelle. Geri kalanının bağlandıktan sonra güncellersin. Ben laptop ta aynı sorunu yaşamıştım bu şekilde çözmüştüm. Umarım sende de işe yarar.
Top Bottom