Çok teşekkür ederim havit çok tutuluyor bu ara, bu gamepower kai yi aldım iade ettim çok beğenmedimbu iyi
![]()
Gamepower Kai Titanium 7.1 Surround Hi-Fi RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Kai Titanium 7.1 Surround Hi-Fi RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
buda biraz daha uyfun modeli
![]()
Gamepower Fujin 7.1 Siyah Surround Rgb Gaming Kulaklık Mikrofonl Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Fujin 7.1 Siyah Surround Rgb Gaming Kulaklık Mikrofonl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu tam bilmiyorum ama çok satılıyor ve dahada uyfun fiyat
![]()
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu 53mm Speaker Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu 53mm Speaker Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Havite bakayım başka önerin var mıbu iyi
![]()
Gamepower Kai Titanium 7.1 Surround Hi-Fi RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Gamepower Kai Titanium 7.1 Surround Hi-Fi RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
buda biraz daha uyfun modeli
![]()
Gamepower Fujin 7.1 Siyah Surround Rgb Gaming Kulaklık Mikrofonl Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Fujin 7.1 Siyah Surround Rgb Gaming Kulaklık Mikrofonl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu tam bilmiyorum ama çok satılıyor ve dahada uyfun fiyat
![]()
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu 53mm Speaker Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu 53mm Speaker Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bütçe maks ne kadar olur ve sevdiğin markaları ve sevmediklerini söylermisin daha iyi yardımcı olimÇok teşekkür ederim havit çok tutuluyor bu ara, bu gamepower kai yi aldım iade ettim çok beğenmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Havite bakayım başka önerin var mı
Bu amazon trendyol gibi yerler olursa nays inidirmi de alırım bütçe max 1650 1700 falan olur. Sevdiğim markalar bilinen iyi markalar, razer falan öyle markalar. BlacksharkV2 aldım yurt dışı ürünü iptal edildi garanti de yokmuş.bütçe maks ne kadar olur ve sevdiğin markaları ve sevmediklerini söylermisin daha iyi yardımcı olim
bütçe yeterse baya iyi denebilirBu amazon trendyol gibi yerler olursa nays inidirmi de alırım bütçe max 1650 1700 falan olur. Sevdiğim markalar bilinen iyi markalar, razer falan öyle markalar. BlacksharkV2 aldım yurt dışı ürünü iptal edildi garanti de yokmuş.
Bu fiyata bir daha bulunmaz ise alayımbütçe yeterse baya iyi denebilir
![]()
HyperX Cloud Core Dts Headphone:x Kablolu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Cloud Core Dts Headphone:x Kablolu Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
o kadar net konuşmazdım muhtemelen bulubnurBu fiyata bir daha bulunmaz ise alayım
Anladım, bunda 7.1 var demi trendyol da olano kadar net konuşmazdım muhtemelen bulubnur
![]()
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu akakçe linki bakarsanız daha 5-6 gün önce 1500tl civarındaydı belki tekrar o fiyatlara iner belkide daha yukarı çıkar tam net değil baya dengesşz piyasası
Alayım düşerse iptal mi edeyimo kadar net konuşmazdım muhtemelen bulubnur
![]()
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu akakçe linki bakarsanız daha 5-6 gün önce 1500tl civarındaydı belki tekrar o fiyatlara iner belkide daha yukarı çıkar tam net değil baya dengesşz piyasası
ona siz karar verirsiniz dediğim gibi malum fiyatlar çok belli olmuyor ama hemen ihtiyacınız varsa dediğiniz gibi yapılabilinir isterseniz bulabilirsem bunlardan iyisini bulayim ama çok sanmıyorumAnladım, bunda 7.1 var demi trendyol da olan
Alayım düşerse iptal mi edeyim
bi adet corseir buldum buda olabilir bu arada epey verilerine göre bu son zamanlardaki en düşük fiyatıAnladım, bunda 7.1 var demi trendyol da olan
Alayım düşerse iptal mi edeyim
Bir bakar mısın sana zahmet kusura bakma yoruyorum. Bu corsair çok iyi de aşıyorona siz karar verirsiniz dediğim gibi malum fiyatlar çok belli olmuyor ama hemen ihtiyacınız varsa dediğiniz gibi yapılabilinir isterseniz bulabilirsem bunlardan iyisini bulayim ama çok sanmıyorum
bi adet corseir buldum buda olabilir bu arada epey verilerine göre bu son zamanlardaki en düşük fiyatı
![]()
Corsair Void Elite RGB Carbon CA-9011203-EU USB Premium 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Corsair Void Elite RGB Carbon CA-9011203-EU USB Premium 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Link atar mısınGamePower havit gibi fason markaları boşver. Sennheiser GSP301 Amazon'da 1500 lira civarına geliyor. Markası zaten dünyanın en iyi kulaklık markası olmasını geçtim ses kasma performansı olarak bu markalar onun rakibi bile değil, rakibi Cloud Alpha S falan. Bir USB ses kartıyla kullanırsan tadından yenmez, bendeki Cooler Master MH752'den çok daha iyi ses kasma performansı veriyor.