Neler Yeni

Beyler kulaklık önerisinde bulunur musunuz

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed
Bütçe 1400 civarında 7.1olan ve mikrofonu iş gören kulaklık önerir misiniz lütfen

Shourd

80+ Gold
bu iyi

buda biraz daha uyfun modeli

bunu tam bilmiyorum ama çok satılıyor ve dahada uyfun fiyat

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu iyi

Çok teşekkür ederim havit çok tutuluyor bu ara, bu gamepower kai yi aldım iade ettim çok beğenmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu iyi

Havite bakayım başka önerin var mı

Shourd

80+ Gold
Çok teşekkür ederim havit çok tutuluyor bu ara, bu gamepower kai yi aldım iade ettim çok beğenmedim

Havite bakayım başka önerin var mı
bütçe maks ne kadar olur ve sevdiğin markaları ve sevmediklerini söylermisin daha iyi yardımcı olim

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed
bütçe maks ne kadar olur ve sevdiğin markaları ve sevmediklerini söylermisin daha iyi yardımcı olim
Bu amazon trendyol gibi yerler olursa nays inidirmi de alırım bütçe max 1650 1700 falan olur. Sevdiğim markalar bilinen iyi markalar, razer falan öyle markalar. BlacksharkV2 aldım yurt dışı ürünü iptal edildi garanti de yokmuş.

Shourd

80+ Gold
Bu amazon trendyol gibi yerler olursa nays inidirmi de alırım bütçe max 1650 1700 falan olur. Sevdiğim markalar bilinen iyi markalar, razer falan öyle markalar. BlacksharkV2 aldım yurt dışı ürünü iptal edildi garanti de yokmuş.
bütçe yeterse baya iyi denebilir

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed

Shourd

80+ Gold
Bu fiyata bir daha bulunmaz ise alayım
o kadar net konuşmazdım muhtemelen bulubnur

bu akakçe linki bakarsanız daha 5-6 gün önce 1500tl civarındaydı belki tekrar o fiyatlara iner belkide daha yukarı çıkar tam net değil baya dengesşz piyasası

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed

bu akakçe linki bakarsanız daha 5-6 gün önce 1500tl civarındaydı belki tekrar o fiyatlara iner belkide daha yukarı çıkar tam net değil baya dengesşz piyasası
Anladım, bunda 7.1 var demi trendyol da olan

Alayım düşerse iptal mi edeyim

Shourd

80+ Gold

ona siz karar verirsiniz dediğim gibi malum fiyatlar çok belli olmuyor ama hemen ihtiyacınız varsa dediğiniz gibi yapılabilinir isterseniz bulabilirsem bunlardan iyisini bulayim ama çok sanmıyorum

bi adet corseir buldum buda olabilir bu arada epey verilerine göre bu son zamanlardaki en düşük fiyatı

Farway

80+ Silver
GamePower havit gibi fason markaları boşver. Sennheiser GSP301 Amazon'da 1500 lira civarına geliyor. Markası zaten dünyanın en iyi kulaklık markası olmasını geçtim ses kasma performansı olarak bu markalar onun rakibi bile değil, rakibi Cloud Alpha S falan. Bir USB ses kartıyla kullanırsan tadından yenmez, bendeki Cooler Master MH752'den çok daha iyi ses kasma performansı veriyor.

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Muhammed
ona siz karar verirsiniz dediğim gibi malum fiyatlar çok belli olmuyor ama hemen ihtiyacınız varsa dediğiniz gibi yapılabilinir isterseniz bulabilirsem bunlardan iyisini bulayim ama çok sanmıyorum

bi adet corseir buldum buda olabilir bu arada epey verilerine göre bu son zamanlardaki en düşük fiyatı

Bir bakar mısın sana zahmet kusura bakma yoruyorum. Bu corsair çok iyi de aşıyor

GamePower havit gibi fason markaları boşver. Sennheiser GSP301 Amazon'da 1500 lira civarına geliyor. Markası zaten dünyanın en iyi kulaklık markası olmasını geçtim ses kasma performansı olarak bu markalar onun rakibi bile değil, rakibi Cloud Alpha S falan. Bir USB ses kartıyla kullanırsan tadından yenmez, bendeki Cooler Master MH752'den çok daha iyi ses kasma performansı veriyor.
Link atar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,202
Üyeler
168,409
Son üye
Prise the sun
Top Bottom