Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

PC m2 SSD değişimi yardım1

Orijinal anahtarsa gerek yok diye biliyorum. Yabancı kaynakları ve forumları da taradığımda ürün anahtarının anakarta yerleşik olarak kaldığı ve anakart değiştirilmedikçe bir şey olmayacağı söylenmiş, olursa da Windows ile iletişime geçilip yeni bir ürün anahtarı almanın mümkün olduğu...
  2. Mustafa Zahid

Ryzen 7 5700x Rtx 5060

Darboğaz yapmaz fakat ,canlı yayını hangi bileşenden vereceksin bilmiyorum ama, belirgin bir performans kaybı hissedebilirsin. Arkadaş R7 5700X yerine AM5 bir anakart, RAM ve R5 7600 tarzında bir işlemci alsan daha güncel ve geleceğe açık bir sistem olur diyor. Birkaç bin lira daha fazla...
  3. Mustafa Zahid

Laptop YANIYOR! 99°

Benim eski patlayan Excalibur'u masaya normal koyunca 98, eğimli dursun diye altına ufak destek koyunca 92-94, desteğe ek olarak soğutucu da kullanınca 86 derece oluyordu. Hemen hemen her laptopa soğutucu şart sanırım. Bu arada bu dediğim değerler CPU'nun GHz'ini kıstığım haliyle oluyordu.
  4. Mustafa Zahid

Spotify çok fena kasıyor

Ayarlardan GPU hızlandırıcısını açmayı dene.
  5. Mustafa Zahid

Bilgisayarımda mining mi var

Sadece Chrome açınca oluyorsa mining veya başka bir virüs olduğunu sanmıyorum. Eğer senin dediğin gibi görev yöneticisi veya denetim masasını açınca kendini gizleyecek kadar zeki bir virüs olsa, sen herhangi bir programdayken veya masaüstünde boş duruyorken bile fanın çalışırdı. Oyunlarda falan...
  6. Mustafa Zahid

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ALDIM TF7 TERMAL MACUN ÇIKTI HEPSİNİ SIKMALI MIYIM

1 gram ise evet. Spatula varsa onla yay, yoksa X şekli yap öyle soğutucuyu koy.
  7. Mustafa Zahid

LOGİTECH G102 DRİVER SORUNU

Kutu ve mouse üzerindeki seri numarasını Logitech'in kendi sitesinde doğrulatın. Önceden ürün replika olduğu için böyle sıkıntı yaşayanlar vardı. Eğer ürün orijinal olsa bile yine de iade etmeye çalışın derim.
  8. Mustafa Zahid

Laptopumu tam performans kullanamıyorum

GPU'nun %50'de kalmasının sebebi iGPU olabilir. Monster'in kendi yazılımında Hibrit veya dahili ekran kartı modu tarzı bir şey yoksa BIOS'a girip iGPU kapatıp tekrar dene. Bu sayede dahili ekran kartın devre dışı kalacak ve tüm güç harici ekran kartından gelecek. Laptop bayadır kullanmıyorum o...
  9. Mustafa Zahid

Discord Erişim Engeli Kaldırıldı.(?)

TeamSpeak3'ümden vazgeçmem. Ha ama 1.2GB RAM yemese fıstık gibi olacak :D
  10. Mustafa Zahid

Discord Dışında Hangi Uygulamaları Kullanıyorsunuz

Bilgisayarda Ts3'ten daha hızlı iletişim kurabildiğin hiçbir program yok. Discord da dahil. İlla ekran paylaşımı yapmazsam olmaz diyorsan Ts5.
  11. Mustafa Zahid

Leptop değişim hakkinda soru ve önerisi istiyorum

Bu 6 ay dolmadan servise yollamak yerine direkt THH'ye başvursaydın ayıplı mal satışından direkt değişimini gerçekleştirirlerdi. Yine de şansını aynı yerden tekrar dene, belki servis geçmişini öne sunarsan tekrardan değişim hakkı verebilirler. Zaten firmalar da senin gidip THH'ye şikayet etmeni...
  12. Mustafa Zahid

Arkadaşım ile neredeyse aynı PC'yi kullanıyorum ancak benim FPS'im daha az?

5600X'in 3070'i düzgünce besleyemediğini ilk kez duyuyorum. Emin misiniz? İkisi normalde gayet dengeli bir ikili. Olsa olsa konu başında dediğim gibi 1080p ve düşük ayarlarda darboğaz olur.
  13. Mustafa Zahid

Aslında çoğu zaman FPS göstergem açık olarak oynuyorum. Her süre geçtiğinde sürücü güncelliyorum ancak hiçbir zaman öyle ekstrem bir fark göremedim. Windows'umu da zaten özelleştirilmiş kullanıyorum, çoğu şeyim kapalı. NVIDIA'da da performansa alınca oyun biraz çamur oluyor ondan dolayı o...
  14. Mustafa Zahid

Sence benim burada bahsettiğim fark 5-10FPS'lik bir fark mı kardeşim? Böyle garip garip triplere girerek yazma bir dahakine tamam mı? Oyno olon porço bolo yok. Yapma ya ben de tam tıpatıp modeline kadar aynı sanmıştım tüh. Daha başlığı ve başlık altına yazılanı okumuyorsun gelip yazdığına bak.
  15. Mustafa Zahid

Sence şu an anlık bir kararla RTX 3070 Ventus 3X OC'yi bırakıp RX 6700XT Nitro+ geçeyim mi :D
  16. Mustafa Zahid

AMD kullandığım zamanlar bazen işte Shadowplay, RTX, DLSS, Broadcast gibi teknolojilerine özenmiştim. Şu an NVIDIA kullanan birisi olarak tek işime yaradığını gördüğüm teknolojisi Shadowplay sanırım. Bunlardan mahrum kalıp AMD alsam da bir şey olmaz. Zaten şu anki kullandığım modele göre...
  17. Mustafa Zahid

Daha geçenlerde hem SSD'ye hem de BIOS'a format atmıştım XMP profillerini falan tekrar ayarladım. O tarafta bir sorunum yok.
  18. Mustafa Zahid

Bu kadar iğrenç bir fark yaratacağını bilseydim zamanında 3070 8GB alacağıma RX 6700XT 12GB veya 3080 10GB falan alırdım. Neyse yapacak bir şey yok. İleride yeni bilgisayar alacağımda tekrar NVIDIA alacağımı pek sanmıyorum.
  19. Mustafa Zahid

DLSS demişken aklıma geldi ben hala DLSS ve FSR'ın FPS'imi arttıran bir oyun keşfedemedim. Hangi oyunda açarsam açayım FPS'imi düşürüyor bu teknolojiler. Saf güçle oynuyorum her zaman. Geçen Ready or Not ve Rust'ta ben 70-80FPS alıyorken kendisi 130-140FPS alıyordu. İşin kötüsü bende 240Hz...
  20. Mustafa Zahid

Üşenmeyip çoğu oyunda MSI Afterburner ile kontrol ettim. Rust gibi oyunlarda evet 7500MB gibi sınırlara dayanıyor ancak diğer 6000-6500MB kullanan oyunlarda da fark atması sence biraz anormal değil mi? Arkadaşım her oyunda benden fix %30 fazla alıyor.
Geri