Arama sonuçları: *

1. Mutluleymun

Bilgisayarda aşırı fps düşüşü

Oldu ve ortalama fps 50'den 100 oldu :love:
  2. Mutluleymun

Dosyaları doğruluyorum şu anda 2 adet dosyayı bulamadı tekrar indiriyor indirdikten sonra tekrar deneyeceğim 1618790510 Yine aynı hatayı verdim ayarları kapatmak zorunda kaldım ama söylediğiniz ayar Oride işe yaradı
  3. Mutluleymun

Oyundayken bilgisayar çok ısınmaya başladı son 1 haftadır kendi uygulamasından bakıyorum bilgisayarın 75-80 civarı oluyor bazen 85'e çıkıyor 1618789747 Ori the Blınd Forest'a da yaptım aynı ayarı onda sorunsuz çalıştı cs çalışmıyor sadece
  4. Mutluleymun

Bu hatayı verdi
  5. Mutluleymun

Cs'de uyumluluk kısmı yok
  6. Mutluleymun

Malwere'e mi yapacağım bunu?
  7. Mutluleymun

Sadece c diski var bende oyunları tekrar yüklerim o sorun değil windowsu baştan kurmalı format atacağım tekrar kurarken sorun olur mu ve 5-6 aydır bakıma götürmüyorum laptopu bakıma götürüp macunları yeniletsem fark eder mi?
  8. Mutluleymun

Driverlar güncel malwere ile tarattım bir şey çıkmadı kaspersky ile taramama gerek var mı?
  9. Mutluleymun

1050 3gb 8gb ram ve i5 9300h olan bir laptopa sahibim bilgisayar hiçbir oyunda 60 fps üstü almamaya başladı csde 1280x720 düşük ayarlarda 30 fps nedeni nedir?
  10. Mutluleymun

Bilgisayarda büyük ihtimal virüs var

İkisiyle de :D
  11. Mutluleymun

Uzaktaki bir bilgisayardan kullandığım bilgisayar veri aktarabilir miyim?

Videoyu bi dosya paylaşma sitesine koyup diğer bilgisayardan yükleyebilirsin
  12. Mutluleymun

PC SATIN ALACAĞIM DOLARI BEKLEMELİMİYİM

Dolar düşse bile stoklardaki ürünlerin fiyatının düşmesi için ürünlerin tükenmesi gerek hemen düşmez paran varsa al Dolar şimdi 5 olur stoklar bitene kadar 10 olur daha pahalıya alırsın
  13. Mutluleymun

monster sistem düşük fps

Normal, düşük fps almıyorsun.
  14. Mutluleymun

monster sistem düşük fps

Grafikler?
  15. Mutluleymun

Tüm Oyunlarda FPS'im Düştü

Bende de aynı sorun olmuştu ekran kartımı kullanmıyordu laptop olsa yardımcı olabilirdim.
  16. Mutluleymun

Tüm Oyunlarda FPS'im Düştü

Laptop mu masaüstü mü?
  17. Mutluleymun

Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim?

Hocam yanlış anlamayın ama 13 yaşında hiç kimse size aylık 2000 TL vermez veriyorsa da tanıdığınız veya akrabanızdır.
Top Bottom