Neler Yeni

Virüs silinmiyor pc hata veriyor ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Osman
Lütfen yardım edin bu sorunu yasayan varmı kimsenin oyununu kötülemiyor ne biliyim wall hack açip kimseye toksiklik yapmıyorum sadece para hilesi zengin biri değilim emekle alınabilecek düzeyde para kasmakta gtada nerdeyse imkansız zar zor aldıgım pc çöpe atmak istemiyorum sadece alttarafı oyunda kendi basıma takılıp araba modifiye edicektim bu kadar

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Lütfen yardım edin bu sorunu yasayan varmı kimsenin oyununu kötülemiyor ne biliyim wall hack açip kimseye toksiklik yapmıyorum sadece para hilesi zengin biri değilim emekle alınabilecek düzeyde para kasmakta gtada nerdeyse imkansız zar zor aldıgım PC çöpe atmak istemiyorum sadece alttarafı oyunda kendi basıma takılıp araba modifiye edicektim bu kadar
Format?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Lütfen yardım edin bu sorunu yasayan varmı kimsenin oyununu kötülemiyor ne biliyim wall hack açip kimseye toksiklik yapmıyorum sadece para hilesi zengin biri değilim emekle alınabilecek düzeyde para kasmakta gtada nerdeyse imkansız zar zor aldıgım PC çöpe atmak istemiyorum sadece alttarafı oyunda kendi basıma takılıp araba modifiye edicektim bu kadar
AdwCleaner indir ve bilgisayarı tarat.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Pc nin hatası "xxxx programı arka planda calısıyor" ise görev yöneticisinden aynı veya benzer isimli programı hizmetler veya programlardan kapatmalısınız. Yaptıktan sonra silebilirsiniz.
Hata bu değilse nasıl bir hata oldugu hakkında detay vermelisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emir Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC nin hatası "xxxx programı arka planda calısıyor" ise görev yöneticisinden aynı veya benzer isimli programı hizmetler veya programlardan kapatmalısınız. Yaptıktan sonra silebilirsiniz.
Hata bu değilse nasıl bir hata oldugu hakkında detay vermelisin
Reis çözdüm ama genede vakit ayırdıgın için sagol kralsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

AdwCleaner indir ve bilgisayarı tarat.
Allah senden razi olsun

Top Bottom