Arama sonuçları: *

1. N0Name

Bilgisayarım ne kadar eder

3000TL
  2. N0Name

windows etkinleştir yazısı key

Hocam hiç para vermeye gerek yok. Ben yaptım anakarta gömüyorlar sanırım. 10 kere format atmışımdır bir kere istemedi;
  3. N0Name

Bilgisayarım 20 Gündür Açık mı?

Hocam peki bu elektrik faturasına yansar mı? Yansarsa ne kadar fark olur.
  4. N0Name

2.el Pc toplayacağım, yazdığım parçalar birbirine uyumlu mu?

Çalışır, bir sıkıntı olmaz. Ram DDR4 değil mi?
  5. N0Name

Pc De Yüksek Oranda Performans Kaybı

Parçalarda bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum. Format attıktan sonra düzelmez ise Ram ilavesi yapın sorununuz yüksek ihtimal düzelecektir.
  6. N0Name

Format atmayı denediniz mi?
  7. N0Name

Diskiniz ne durumda? Kaç GB boş alan var
  8. N0Name

GeForce Experiance uygulamasından bakar mısınız son sürüm mü indirdiğiniz.
  9. N0Name

Hocam AMD işlemciler lol de pek performans gösteremiyor. İntel daha performanslı onun dışında driverlarınız güncel mi?
  10. N0Name

Yazıyor hocam GPU 54 CPU 70 derece 1656633690 Bellekten kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. 8GB çok yetersiz kalıyor ona ek bir 8GB eklenilebilir.
  11. N0Name

Bilgisayar 15.5 gün açık kalmış

Bilgisayar için bir şey olmaz fakat gelen elektrik faturası sonrasında pederle evde ufak çaplı bir boks maçı olabilir. 1656524635 Hocam o videoyu ben de görmüştüm yalan değil mi o?
  12. N0Name

Lütfen yardım bilgisayarıma virüs bulaştı !?

Benim başıma da böyle bir olay geldi direk format attım fakat bütün bilgileri almıştı. İnstagram hesabım, google hesaplarım, riot hesaplarım discord falan bütün bilgileri aldılar her şeyim gitti kartlarımı iptal etmiştim Allah'tan geçmiş olsun
  13. N0Name

Bi toplama bilgisayarciyla anlasip sistem kurdurdum

yazık cidden söylenecek söz yok. Geçmiş olsun ☹️
  14. N0Name

bu monitör mü hocam? eğer buysa cidden yazık 1366x768 çözünürlük ne? şu sisteme bari 1920x1080 bir monitör verseydin. Bir de işcilik ücreti olan 600TL 4000TL'nin içinde mi yoksa ek olarak mı eklenecek?
  15. N0Name

R7 240 demek istediniz sanırım
  16. N0Name

Cidden yazık monitör olarak iyi bir şey vermiştir inşallah, Çözünürlüğü nedir monitörün.
  17. N0Name

Hocam siz şansınızı deneyin arayın adamı geri iade vermek istiyorum deyin eğer iade olmaz diyorsa(büyük ihtimal böyle diyecek) yapcak bir şey yok. Adamın vereceği 4GB ekran kartı yüksek ihtimal GT730 veya onun gibi kötü bir kart olacaktır. Yine de bir sorun vereceği ekran kartı neymiş.
  18. N0Name

Hocam o ekran kartının kasanın sıfır olma imkanı yok. Bildiğim kadarıyla o ekran kartı artık üretilmiyor. İmkansız sıfır olması.
  19. N0Name

Arkadaşımın da başına geldi benim de başıma geldi. Arkadaşımın başına gelen olay daha komikti Arkadaşımın babasının 8 senelik bir arkadaşı varmış bilgisayarcı güvenip oradan almışlar. Arkadaşım işlemcisini kendisi almıştı önceden i3 2120 bilgisayarcıya verdi fiyattan düşeriz dedi. birkaç hafta...
  20. N0Name

Hocam uğraşmış hali bu mu? alalı kaç gün oldu acaba?
Top Bottom