Bilgisayar için bir şey olmaz fakat gelen elektrik faturası sonrasında pederle evde ufak çaplı bir boks maçı olabilir.
1656524635
Hocam o videoyu ben de görmüştüm yalan değil mi o?
Benim başıma da böyle bir olay geldi direk format attım fakat bütün bilgileri almıştı. İnstagram hesabım, google hesaplarım, riot hesaplarım discord falan bütün bilgileri aldılar her şeyim gitti kartlarımı iptal etmiştim Allah'tan geçmiş olsun
bu monitör mü hocam? eğer buysa cidden yazık 1366x768 çözünürlük ne? şu sisteme bari 1920x1080 bir monitör verseydin. Bir de işcilik ücreti olan 600TL 4000TL'nin içinde mi yoksa ek olarak mı eklenecek?
Hocam siz şansınızı deneyin arayın adamı geri iade vermek istiyorum deyin eğer iade olmaz diyorsa(büyük ihtimal böyle diyecek) yapcak bir şey yok. Adamın vereceği 4GB ekran kartı yüksek ihtimal GT730 veya onun gibi kötü bir kart olacaktır. Yine de bir sorun vereceği ekran kartı neymiş.
Arkadaşımın da başına geldi benim de başıma geldi. Arkadaşımın başına gelen olay daha komikti Arkadaşımın babasının 8 senelik bir arkadaşı varmış bilgisayarcı güvenip oradan almışlar. Arkadaşım işlemcisini kendisi almıştı önceden i3 2120 bilgisayarcıya verdi fiyattan düşeriz dedi. birkaç hafta...