Neler Yeni

Bi toplama bilgisayarciyla anlasip sistem kurdurdum

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
İşte kendim kurmak istiyordum kaç kere dil döktüm kabul etmedi gitmiş işteki arkadaşıyla konuşmuş o da bu adamı onermis adam şimdi bize kazığı soktu babam asgari ücretli zaten sence ne yapmalıyım iade edemezsem sence

O sistemi kuranın ben taaa(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babalar evlatlarına güvense olmaz zaten. Çok kötü pc. Geçmiş olsun.
Sağol 4000 tl çöp oldu birde adam diyor ki daha fazla tuttu ben sana 4000e düşürdüm bi sg diycektim

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
İşte kendim kurmak istiyordum kaç kere dil döktüm kabul etmedi gitmiş işteki arkadaşıyla konuşmuş o da bu adamı onermis adam şimdi bize kazığı soktu babam asgari ücretli zaten sence ne yapmalıyım iade edemezsem sence
Hocam siz şansınızı deneyin arayın adamı geri iade vermek istiyorum deyin eğer iade olmaz diyorsa(büyük ihtimal böyle diyecek) yapcak bir şey yok. Adamın vereceği 4GB ekran kartı yüksek ihtimal GT730 veya onun gibi kötü bir kart olacaktır. Yine de bir sorun vereceği ekran kartı neymiş.

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
Hocam o ekran kartının kasanın sıfır olma imkanı yok. Bildiğim kadarıyla o ekran kartı artık üretilmiyor. İmkansız sıfır olması.
Sıfır değil zaten 2 el monitör 60 hz bi işlemci giriş seviyesi diğer çoğu şey çöp babam kendi parasını kendi çöp etti evladına güvenmeyerek

Can...

80+ Platinum
Arkadaşımın da başına geldi benim de başıma geldi. Arkadaşımın başına gelen olay daha komikti Arkadaşımın babasının 8 senelik bir arkadaşı varmış bilgisayarcı güvenip oradan almışlar. Arkadaşım işlemcisini kendisi almıştı önceden i3 2120 bilgisayarcıya verdi fiyattan düşeriz dedi. birkaç hafta içerisinde yaptı bilgisayarı arkadaşımı aradı. Senin bana verdiğin işlemci 2.7ghz falan dedi ben sana daha iyi bir işlemci taktım 3.3ghz dedi iyi bir anakart takmış yalan yok anakart sağlamdı. ekran kartı olarak çok komik bir şey takmış ekran kartını 30x30 bir fan soğutuyordu o kadar komik. Sadece kasaya 1500TL falan istedi işlemcisini verdiği halde. 4GB ram takmış dandikten bir HDD (2 ay sonra bozuldu) babasına anlatmaya çalıştık fakat anlamadı. Demek istediğim bilgisayarcıdan asla bilgisayar alınmaz.
Sırf böyle saçmalıklar olmasın diye şu elektrik bölümü bitince bilgisayar ile ilgili okuyup kaliteli bir dükkan açmak istiyorum insanlara düzgün hizmet verebilmek için ama okulda kaybettiğim her vakit değerli işte

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
Hocam siz şansınızı deneyin arayın adamı geri iade vermek istiyorum deyin eğer iade olmaz diyorsa(büyük ihtimal böyle diyecek) yapcak bir şey yok. Adamın vereceği 4GB ekran kartı yüksek ihtimal GT730 veya onun gibi kötü bir kart olacaktır. Yine de bir sorun vereceği ekran kartı neymiş.
1 hafta müddet istedi 1 haftaya bulucam dedi soylemedi hangi modeli takacagini

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Sağol 4000 TL çöp oldu birde adam diyor ki daha fazla tuttu ben sana 4000e düşürdüm bi sg diycektim
Cidden yazık monitör olarak iyi bir şey vermiştir inşallah, Çözünürlüğü nedir monitörün.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Babam çalıştığı fabrika da bi işçi arkadaşıyla bilgisayar toplama hakkında konuşmuş o da bilgisayar toplayan tanıdığını onermis o tanıdık adamla Babam iletişime geçti 1 2 hafta öncesinde ve 4000 TL bütçesi olduğunu söyledi bu olaylar yaşanmadan önce ben babama yalvarıyordum ben kurayım diye sistemi kabul etmiyordu her neyse adam 2 hafta müddet istedi ve sistemi toparladı ve dukkanindan gidip aldık getirip kurulumunu yaptık ve ekran kartı 2008 de çıkan nvdia gt 9600 çıktı normalde biz bu sistemi oyun için kurmak istediğimizi söylemiştik 600 TL iscilikte almış iade etmek istedim Babam izin vermedi bu gün adamı çağırdım 4 gb lik 2 el ekran kartı takarız 500 TL verirsin diyor 1 hafta müddet ver diyor bana sistem özelliklerini dosyalara koyuyorum çok uzun yazdığım için kusura bakmayın

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

4GB diye taktığı kart da en fazla GT 730 falan olur o da hiçbir oyunu oynatmaz olan 500 liraya olur. Bilgisayarcıyla adam akıllı konuşun zaten o sistemle oyun falan oynanmayacağını kendi de biliyordur. İlla size iyi bir kart vermemekte ısrar ederse iade etmeye çalışın.

Can...

80+ Platinum
Babam çalıştığı fabrika da bi işçi arkadaşıyla bilgisayar toplama hakkında konuşmuş o da bilgisayar toplayan tanıdığını onermis o tanıdık adamla Babam iletişime geçti 1 2 hafta öncesinde ve 4000 TL bütçesi olduğunu söyledi bu olaylar yaşanmadan önce ben babama yalvarıyordum ben kurayım diye sistemi kabul etmiyordu her neyse adam 2 hafta müddet istedi ve sistemi toparladı ve dukkanindan gidip aldık getirip kurulumunu yaptık ve ekran kartı 2008 de çıkan nvdia gt 9600 çıktı normalde biz bu sistemi oyun için kurmak istediğimizi söylemiştik 600 TL iscilikte almış iade etmek istedim Babam izin vermedi bu gün adamı çağırdım 4 gb lik 2 el ekran kartı takarız 500 TL verirsin diyor 1 hafta müddet ver diyor bana sistem özelliklerini dosyalara koyuyorum çok uzun yazdığım için kusura bakmayın

Gt 9600le hiç bişey yapılmaz ki kuracağı sisteme tüküreyim size 4600 e falan kitlemis ona Max masrafı 2500 tl civarıdır

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı

Can...

80+ Platinum
4GB diye taktığı kart da en fazla GT 730 falan olur o da hiçbir oyunu oynatmaz olan 500 liraya olur. Bilgisayarcıyla adam akıllı konuşun zaten o sistemle oyun falan oynanmayacağını kendi de biliyordur. İlla size iyi bir kart vermemekte ısrar ederse iade etmeye çalışın.
İade almazsa bir güzel dovebilir bazen şiddet iyi bir çözüm olabilir (!)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar