Neler Yeni

Bi toplama bilgisayarciyla anlasip sistem kurdurdum

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
Hocam yapacağın şey kumar, bozman lazım o kasayı. Cpu pinini ekran kartına mı takarsın, biosa flash atıp anakartı mı iptal edersin bilmiyorum, bilgili arkadaşlar fikir verirler. Sonra da baban 2günde bozulan makineyi adama bi götürür herhalde baksın diye. İade olursa ne ala yoksa da cebinden ekstra parça alsın ibne.

Ha ama bak her şey boka sarar elinde hiç kasa da kalmayabilir haberin olsun, o babanla adam arasındaki aksiyona bağlı.
Ne yapmam lazım yani dostum düştüğüm durum çok karmaşık yani

BeSu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mesut
Ne yapmam lazım yani dostum düştüğüm durum çok karmaşık yani
Hocam işte bozman lazım geri dönüşü olmayacak ve babanın da anlayabileceği şekilde, baban da görecek o tuşa bastığında birşeylerin yanlış olduğunu ki adama götürüp gösterecek, adam da bi zahmet 2 günde bozulan kasada sorgusuz ya iade ya da bozulan parçayı değiştirsin. İade almasa bile adamın cebinden çıkacak para.

Ama bak her şey babanla o adam arasında olacak. Hiç kasan bile kalmayabilir sonra.

Ama şu da var öyle itlik yapan bi adam babanı tekrar dolandırabilir 500 daha ver iyi kart takayım diyip daha kötüsünü de taka takabilir. İyi düşün taşın hocam

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
Hocam işte bozman lazım geri dönüşü olmayacak ve babanın da anlayabileceği şekilde, baban da görecek o tuşa bastığında birşeylerin yanlış olduğunu ki adama götürüp gösterecek, adam da bi zahmet 2 günde bozulan kasada sorgusuz ya iade ya da bozulan parçayı değiştirsin. İade almasa bile adamın cebinden çıkacak para.

Ama bak her şey babanla o adam arasında olacak. Hiç kasan bile kalmayabilir sonra.

Ama şu da var öyle itlik yapan bi adam babanı tekrar dolandırabilir 500 daha ver iyi kart takayım diyip daha kötüsünü de taka takabilir. İyi düşün taşın hocam
Hocam riske girmek istemem adam net anlar bilerek yaptığımı iyi bi şekilde bu işten sıyrılmak gerek

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam riske girmek istemem adam net anlar bilerek yaptığımı iyi bi şekilde bu işten sıyrılmak gerek
Git sisteme orta düzey bir oyun kur babana göster ne kadar akıcı oynattığını 😀

Witcher 3 gibi bir oyun kursan o ekran kartı yok olur zaten hiçbir şey yapamaz. Bu tarz bir oyun belirle bilgisayarın o oyunu oynatana kadar ailen ve bilgisayarcı ile uğraş.

Ben olsam RDR2 seçerdim mesela. Git bilgisayarcıya bunu sistem akıcı oynatmalı de. Veya babana de o bilgisayarcıya desin.

The Batman

80+ Silver

Witcher 3 gibi bir oyun kursan o ekran kartı yok olur zaten hiçbir şey yapamaz. Bu tarz bir oyun belirle bilgisayarın o oyunu oynatana kadar ailen ve bilgisayarcı ile uğraş.

Ben olsam RDR2 seçerdim mesela. Git bilgisayarcıya bunu sistem akıcı oynatmalı de. Veya babana de o bilgisayarcıya desin.
🤣🤣🤣 RDR2 kurmak lazım ultrada 3 FPS

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak

Para istiyor adam değiştirmek için işte sorun orda .dd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gta 5 var bende crackli araba sahnesinde donup atıyor babam diyor ki sana değişsin eksik parçayı filan .dd

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Gta 5 var bende crackli araba sahnesinde donup atıyor babam diyor ki sana değişsin eksik parçayı filan .dd
Git sisteme korsan RDR2 veya o ayarda ağır oyun kur sonra o oyunu açmıyor diye şikayet et. GTA5 için biraz daha iyi bir dandik kart takar açar oyunu. RDR2 yi falan gerçekten iyi bir kart takmadan oynattıramaz o bilgisayarcı 😀

Para istiyorsa o babanla bilgisayarcı arasında bir mesele. Ona itiraz edecekse baban etmeli.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Dr Luciano
Babam diyor ki adam o kadar toplamış uğraşmış buraya kadar getirdi filan iade edemeyiz adam da almaz diyor cidden ne yapacağımı bilmiyorum babalar yüzünden başımıza geliyor
neyine uğraşmış. resmen itelemiş.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern

babanı yanına çağır ve kaasanın içindeki parçaların eski oldugunu anlat 4000tlye daha iyi bir alternatif attalım biz sana onu göster gve adamın bizi kazıkladıgını söyle para kolay kazanılmıyor az da olsa bütçemiz var ve bu adam bizi kazıklıyor de

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
neyine uğraşmış. resmen itelemiş.
İşte babama anlatamiyorum ki burdan bile daha iyi sistem kurarlar bana

babanı yanına çağır ve kaasanın içindeki parçaların eski oldugunu anlat 4000tlye daha iyi bir alternatif attalım biz sana onu göster gve adamın bizi kazıkladıgını söyle para kolay kazanılmıyor az da olsa bütçemiz var ve bu adam bizi kazıklıyor de
Bütçemize göre yapti diyor babam daha fazla para verebilseydik saha iyisini yapardı diyor diyorum ki 4000 tl daha iyi sistemler var bu adamda iade alacağa benzemiyor keşke alsa hemen veririm

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
İşte babama anlatamiyorum ki burdan bile daha iyi sistem kurarlar bana

Bütçemize göre yapti diyor babam daha fazla para verebilseydik saha iyisini yapardı diyor diyorum ki 4000 TL daha iyi sistemler var bu adamda iade alacağa benzemiyor keşke alsa hemen veririm
tamam babana bunu göster bütçene göre olmadıgını bütçene göre olan sistemleri atalım size biz 2. elden bile en azından eskide olsa rx 470li bir sistem kurrsın o hurdalardan daha iyi olur

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
tamam babana bunu göster bütçene göre olmadıgını bütçene göre olan sistemleri atalım size biz 2. elden bile en azından eskide olsa rx 470li bir sistem kurrsın o hurdalardan daha iyi olur
Aynen öyle cuma namazına gitti gelsin konuşucam onla yazdıklarınızı göstericem

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
indirimle 4 ' e indirsen bütcenizi birazcık arttırma imkanınız da olursa eğer
sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rx-460-oem-2gb-ekran-karti-1034760284/detay 5k ya indirimle bu şekilde bir şey alabilrsin

Top Bottom