Neler Yeni

Bi toplama bilgisayarciyla anlasip sistem kurdurdum

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Dr Luciano
babanı yanına çağır ve kaasanın içindeki parçaların eski oldugunu anlat 4000tlye daha iyi bir alternatif attalım biz sana onu göster gve adamın bizi kazıkladıgını söyle para kolay kazanılmıyor az da olsa bütçemiz var ve bu adam bizi kazıklıyor de
ne güzel anlatmış yiğitern . babana söyle bu mesajları göster. o da olmazsa bilgisayarı toplayana göstersin. biz buradan elimizden geldiği kadar iyi bir sistem toplaman için yardımcı olalım. bu forumlar bunun için var. para kolay kazanılmıyor. neden zarar edesin? bence pes etme mücadeleni ver. bu forumdaki mesajları mutlaka babana okut. onu ikna et. :unsure:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Baban Gibi İnsanların Düşünceleri Ne Yaparsan Yap Değişmez G.O

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Geçmiş olsun sanırsam iade almayacaktır :(

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
indirimle 4 ' e indirsen bütcenizi birazcık arttırma imkanınız da olursa eğer
sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rx-460-oem-2gb-ekran-karti-1034760284/detay 5k ya indirimle bu şekilde bir şey alabilrsin
elindeki sistem bu videodaki hiç bir oyunu açamıyacakken böyle bir sistem alırsan en azından elle tutulabilir ve gelişime açık bir sistemin olucak

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
elindeki sistem bu videodaki hiç bir oyunu açamıyacakken böyle bir sistem alırsan en azından elle tutulabilir ve gelişime açık bir sistemin olucak
Babam gelmiş diyor İnternete gördüğün şeylere inanma satıp bir daha bir şey almam diyor sana cildircam yeminle taş devrinden kalma birini ikna etmek deveye hendek atlatmaktan daha zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baban Gibi İnsanların Düşünceleri Ne Yaparsan Yap Değişmez G.O
Aynen öyle kendim çalışıp para biriktirmeden istediğim oyunları oynamam imkansıza yakın

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Babam gelmiş diyor İnternete gördüğün şeylere inanma satıp bir daha bir şey almam diyor sana cildircam yeminle taş devrinden kalma birini ikna etmek deveye hendek atlatmaktan daha zor

Aynen öyle kendim çalışıp para biriktirmeden istediğim oyunları oynamam imkansıza yakın
o zaman internete babanında bildiği bir şeyi yazıp bak bu da burda yazıyor buna da inanmaman gerek diyip kafasını yakıp biraz tartılşma yaratabilrsin ama bence gereksiz :D yapıcak bir şey yok

o zaman internete babanında bildiği bir şeyi yazıp bak bu da burda yazıyor buna da inanmaman gerek diyip kafasını yakıp biraz tartılşma yaratabilrsin ama bence gereksiz :D yapıcak bir şey yok
veya bırak 4000 TL'ye satmaya çalışsın sahibindendeki alıcılar anlatır ona :D

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak

veya bırak 4000 TL'ye satmaya çalışsın sahibindendeki alıcılar anlatır ona :D
Yeni sistem kurşun diyor sana 500 tl ekran kartı takacak diyor ben bırakıcam artık ne yaparsa yapsın kendi parası sonuçta adam hiç bir şekilde anlamıyor ki hala adami savunuyor bana intetnetikler seninle ilgilenmez yakından bu adam gelip ilgilenir filan .dd

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Yeni sistem kurşun diyor sana 500 TL ekran kartı takacak diyor ben bırakıcam artık ne yaparsa yapsın kendi parası sonuçta adam hiç bir şekilde anlamıyor ki hala adami savunuyor bana intetnetikler seninle ilgilenmez yakından bu adam gelip ilgilenir filan .dd
nerde oturuyordunuz hocam istanbuldaysanız bizzat yardımcı olabilirim :D

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
nerde oturuyordunuz hocam istanbuldaysanız bizzat yardımcı olabilirim :D
Izmirdeyim hocam ama teşekkür ederim ama babam laftan anlamıyor maalesef internetikilere güvenme filan onlar gelip yakından yardım edemez diyor sana verecekleri sistemden de anlamiyorlardir diyor .dd

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Izmirdeyim hocam ama teşekkür ederim ama babam laftan anlamıyor maalesef internetikilere güvenme filan onlar gelip yakından yardım edemez diyor sana verecekleri sistemden de anlamiyorlardir diyor .dd
şansınızas küsün hocam o zaman maalesef

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Bilgisayarcılardan sistem toplanmaz benim tanıdığım bir bilgisayarcı bana hak ettiği fiyatın 2.5 belki de 3 katı olan bir bilgisayar satmak istedi

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
Bilgisayarcılardan sistem toplanmaz benim tanıdığım bir bilgisayarcı bana hak ettiği fiyatın 2.5 belki de 3 katı olan bir bilgisayar satmak istedi
Hocam ben bilgisayarcidan almak istemedim ben 3 4 hafta önce kendim toplamak istiyorum diyordum o da olmaz diyordu sonra gidip iş yerinde ki arkadaşıyla konuşmuş arkdasi da bu bilgisayar toplayicisni onermis sonrasında 4000 tl bütçem var dedi adama adam da sordu bana intel mi amd mi kuralım diye dedim hangisi daha iyi amd dedi amd islemci filan koymuş ekran kartı 2008 de çıkan gt 9600 birde dalga geçer gibi istediğin oyunları oynatır diyip gönderdi dükkandan harbi babalar oğullarının başını yakıyor şansımıza küsecez artık ya da çalışıp kendi sistemimizi kurucaz başka yol yok

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Geçmiş olsun. Babana da çok sinir oldum :mad: bir insan oğluna neden güvenmez!!!

Top Bottom