melihv48
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
Baban ile tanışmak isterimAdam ekran kartını degisicem dedi 4 gb ekran kartı takıcam dedi 2 el 500 TL babamda adam takınca oynarsın aldık artık iade edemeyiz diyor
Baban ile tanışmak isterimAdam ekran kartını degisicem dedi 4 gb ekran kartı takıcam dedi 2 el 500 TL babamda adam takınca oynarsın aldık artık iade edemeyiz diyor
Baban ile tanışmak
Bu sistem kaç para eder işlemci 1300 tl sıfırı monitör 2 eli 500 tl dedi bana sahibinden de 450 tl var ana kart 500 lira galiba kasa da 2 el modeli yazmıyor ekran kartı üretimi yok 2 el 300 tl filan herhalde babamda ne yaptıysam ikna olmadı kendim mi koysam sahibinden De millet yorum yazsa göstersem ona ama adam iade alır mı orası meçhul lol oynadım dün 140 fps veriyor orta ayarlarda ama bilemedimSabahtan beri yorum okuyorum bir şey düşündüm sahibindene koysun biz olduğumzu söylemezsin oradan anlatırız o kadar etmeyeceğini
500 liraya 4 gb 128 bit 2 el takalim dedi 1 hafta ver dedi bana perşembe günü demişti bu gün veya yarına yazarım napti diyekart iyi, ama 4000tl sistemler için değil, 1000 TL ye ikinci el toplayanlar için iyi kart. geçmiş olsun iyi keklemişler...
500 liraya öyle kart zor bulur, bulsa bulsa r7 240 bulur, kötünün iyisi oda500 liraya 4 gb 128 bit 2 el takalim dedi 1 hafta ver dedi bana perşembe günü demişti bu gün veya yarına yazarım napti diye
Nvdia bulucam dedi ama bakalim500 liraya öyle kart zor bulur, bulsa bulsa r7 240 bulur, kötünün iyisi oda
inşallah iyi bişey bulur, tahminimce gt730 yada fake 1050ti takacaktırNvdia bulucam dedi ama bakalim
rez kesin gt730 4gb takarNvdia bulucam dedi ama bakalim