Neler Yeni

Bi toplama bilgisayarciyla anlasip sistem kurdurdum

Farway

80+ Silver
Bu olaylar forumda her hafta 1 defa mutlaka yaşanıyor. Geçmiş olsun, eğer ikna edersen babanı adama polis zoruyla dahi o bilgisayarı geri aldırırsın emin ol. Yok öyle 2 kuruşluk mala 10 fiyat çekmek.

Akanzaii06

80+ Bronze
Yeni sistem kurşun diyor sana 500 TL ekran kartı takacak diyor ben bırakıcam artık ne yaparsa yapsın kendi parası sonuçta adam hiç bir şekilde anlamıyor ki hala adami savunuyor bana intetnetikler seninle ilgilenmez yakından bu adam gelip ilgilenir filan .dd
ankarada isen yardımcı olurum abicim. hatta kendi sistemimide ben forumdan aldım babana kanıt olsun

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
ankarada isen yardımcı olurum abicim. hatta kendi sistemimide ben forumdan aldım babana kanıt olsun
Ben izmirdeyim hocam keşke yardım eli uzatacak biri olsa ama maalesef babam hala adama güveniyor ekran kartını değişir sorunun halledilir diyor getireceği kart Allah bilir madencilikte mi kullanıldı ne yapıldı belli değil 1 hafta istedi birde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olaylar forumda her hafta 1 defa mutlaka yaşanıyor. Geçmiş olsun, eğer ikna edersen babanı adama polis zoruyla dahi o bilgisayarı geri aldırırsın emin ol. Yok öyle 2 kuruşluk mala 10 fiyat çekmek.
Adam hala iş arkadaşımla adam güvenilir adam ne istiyorsan yapar diyor 500 tl 4 gb lik ekran kartı ariycam 1 hafta müddet ver diyip gitti adam

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
İşte kendim kurmak istiyordum kaç kere dil döktüm kabul etmedi gitmiş işteki arkadaşıyla konuşmuş o da bu adamı onermis adam şimdi bize kazığı soktu babam asgari ücretli zaten sence ne yapmalıyım iade edemezsem sence
Yapacak hiç bir şeyin yok. Git o toplayan adamı döv en azından sinirin geçer :D (!)

Akanzaii06

80+ Bronze
Ben izmirdeyim hocam keşke yardım eli uzatacak biri olsa ama maalesef babam hala adama güveniyor ekran kartını değişir sorunun halledilir diyor getireceği kart Allah bilir madencilikte mi kullanıldı ne yapıldı belli değil 1 hafta istedi birde

Adam hala iş arkadaşımla adam güvenilir adam ne istiyorsan yapar diyor 500 TL 4 gb lik ekran kartı ariycam 1 hafta müddet ver diyip gitti adam
babana letgo dan 500 tl ye ekran kartı etmeyeceğini tamir görmüş sıkıntılı bişey vereciğini söyle. ama şuda bir gerçek ki babanın anlayacağı 1000 nasihat değil 1 musibet...

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Hocam yapacağın şey kumar, bozman lazım o kasayı. Cpu pinini ekran kartına mı takarsın, biosa flash atıp anakartı mı iptal edersin bilmiyorum, bilgili arkadaşlar fikir verirler. Sonra da baban 2günde bozulan makineyi adama bi götürür herhalde baksın diye. İade olursa ne ala yoksa da cebinden ekstra parça alsın ibne.

Ha ama bak her şey boka sarar elinde hiç kasa da kalmayabilir haberin olsun, o babanla adam arasındaki aksiyona bağlı.
bu kasa ile oynayacağına oynamasın daha iyi bence dediğin mantıklı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hemen iade etmenin yolunu bul mümkünse o adamın numarasını vs ver bana giydireyim ona biraz nedir bu yaptığı böyle

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Para istiyor adam değiştirmek için işte sorun orda .dd

Gta 5 var bende crackli araba sahnesinde donup atıyor babam diyor ki sana değişsin eksik parçayı filan .dd
kanka steamde şu an witcher 3 11 tl al direk kur babana göster o mantııklı olabilir

Adam ekran kartını degisicem dedi 4 gb ekran kartı takıcam dedi 2 el 500 TL babamda adam takınca oynarsın aldık artık iade edemeyiz diyor

Adam hala iş arkadaşımla adam güvenilir adam ne istiyorsan yapar diyor 500 TL 4 gb lik ekran kartı ariycam 1 hafta müddet ver diyip gitti adam
kanka bence bunu yap, adam sizin eve gelip karta taktığında abi gitme beraber oynayalım de. Aşırı kötü bir performans olacağı için babanın yanında bu adam seni dolandırıyo diye bağır çağır cidden işe yarar bu adamı manipüle edersin hatta pc cinin üstüne yürü falan sinirlen orada cidden bir şey değişebilir

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Burak CAN
dayıoğlu tavrını koyacaksın bırak ne yapıyorsa yapsın. Bilgisayara elini sürme kendin çalışır zamanla alırsın kendine bende aşşağı yukarı aynı şeyi yaşadım

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
Böyle başka Olay var mı
kanka steamde şu an witcher 3 11 TL al direk kur babana göster o mantııklı olabilir

kanka bence bunu yap, adam sizin eve gelip karta taktığında abi gitme beraber oynayalım de. Aşırı kötü bir performans olacağı için babanın yanında bu adam seni dolandırıyo diye bağır çağır cidden işe yarar bu adamı manipüle edersin hatta pc cinin üstüne yürü falan sinirlen orada cidden bir şey değişebilir
Lol yükledim çalıştırıyor bir sıkıntı olmadan ama witcher alacak param yok dostum birde bakalim adam ekran kartını degistiginde istediğim oyunları oynayabilecek miyim şu an ki babamın aklıyla iade edeceğini zannetmiyorum adam alsa dahi babam ikna olmuyor çünkü

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Böyle başka Olay var mı

Lol yükledim çalıştırıyor bir sıkıntı olmadan ama witcher alacak param yok dostum birde bakalim adam ekran kartını degistiginde istediğim oyunları oynayabilecek miyim şu an ki babamın aklıyla iade edeceğini zannetmiyorum adam alsa dahi babam ikna olmuyor çünkü
11 lira bir arkadaşından iste ne olacak steamde şu anda bence dediğimi yap başka türlü kurtulamazsın

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
İade edersem bir daha hiç bir şey almam dimdizlak kalırsın diyor .d

11 lira bir arkadaşından iste ne olacak steamde şu anda bence dediğimi yap başka türlü kurtulamazsın
Adama geri verirsem bir daha hiç bir şey almam sana dimdizlak kalırsın diyor

dayıoğlu tavrını koyacaksın bırak ne yapıyorsa yapsın. Bilgisayara elini sürme kendin çalışır zamanla alırsın kendine bende aşşağı yukarı aynı şeyi yaşadım
Lol yükledim şimdi sorunsuz oynatıyor ama belli olmaz ne bileyim artik

Screenshot_20220624-183630_Chrome.jpg
bunu 3700e almıştık 2600 e sattık bu sisteme gitti 4000 lira

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
2007adda
Geçmiş olsun hocam dünyada insanın kendi çabasından başka şey yok kendin çalışıp birşeyler yapmaya çalış en azından, benim babamda aşağı yukarı aynı

Top Bottom