Neler Yeni

Bi toplama bilgisayarciyla anlasip sistem kurdurdum

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
Geçmiş olsun. Babana da çok sinir oldum :mad: bir insan oğluna neden güvenmez!!!
Hala bunu bulduğunu şükret bizim verdiğimiz bütçeye en iyisini kurdu biz daha fazla para versek daha iyisini kurardi diyor bazı babalar var onuda almıyor filan diyor şükret bunu bulduğuna diyor daha iyi sistem istiyorsan git çalış diyor bana ileride bir şey almiycam bunla yetin diyor .d

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Hala bunu bulduğunu şükret bizim verdiğimiz bütçeye en iyisini kurdu biz daha fazla para versek daha iyisini kurardi diyor bazı babalar var onuda almıyor filan diyor şükret bunu bulduğuna diyor daha iyi sistem istiyorsan git çalış diyor bana ileride bir şey almiycam bunla yetin diyor .d
Babanın mesleği ne?

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
Sistemi bozarsan öyle kalırsın filan diyor birde diyor ekran kartını getirip oynatiracak diyor .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babanın mesleği ne?
Kumaş fabrikasında çalışıyor asgari ücretli

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Sistemi bozarsan öyle kalırsın filan diyor birde diyor ekran kartını getirip oynatiracak diyor .d

Kumaş fabrikasında çalışıyor asgari ücretli
En iyisi kendin bir yerde iş bul 1 ay çalış en kötü rx 6500 xt alırsın.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL

mythrowib

80+ Silver
Babam çalıştığı fabrika da bi işçi arkadaşıyla bilgisayar toplama hakkında konuşmuş o da bilgisayar toplayan tanıdığını onermis o tanıdık adamla Babam iletişime geçti 1 2 hafta öncesinde ve 4000 TL bütçesi olduğunu söyledi bu olaylar yaşanmadan önce ben babama yalvarıyordum ben kurayım diye sistemi kabul etmiyordu her neyse adam 2 hafta müddet istedi ve sistemi toparladı ve dukkanindan gidip aldık getirip kurulumunu yaptık ve ekran kartı 2008 de çıkan nvdia gt 9600 çıktı normalde biz bu sistemi oyun için kurmak istediğimizi söylemiştik 600 TL iscilikte almış iade etmek istedim Babam izin vermedi bu gün adamı çağırdım 4 gb lik 2 el ekran kartı takarız 500 TL verirsin diyor 1 hafta müddet ver diyor bana sistem özelliklerini dosyalara koyuyorum çok uzun yazdığım için kusura bakmayın

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Adam resmen dalga geçmiş.Gecmis Olsun Artık Mesajlara Baktımda O sözde bilgisayarci ne kadar güvenini kazanmışsa artık babanın onu kullanmış.belki bu mesajları gostersen bu kadar insan böyle söylüyor desen ikna olur.ama benim anladığım olmayacak

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
İşlemci ve ekran kartı yanlış seçim, hele Hele ekran kartı biraz vasat olmuş ederi 1.5k maksimum
İade edin hocam hakem heyetine gidin zabitayi arayın faturasız işlem yapıyor deyin

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
İşlemci ve ekran kartı yanlış seçim, hele Hele ekran kartı biraz vasat olmuş ederi 1.5k maksimum
İade edin hocam hakem heyetine gidin zabitayi arayın faturasız işlem yapıyor deyin
hahaha burda gümledim işte :kekw::kekw::kekw:

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL

Oxynox56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulrwzaak
Adam ekran kartını degisicem dedi 4 gb ekran kartı takıcam dedi 2 el 500 tl babamda adam takınca oynarsın aldık artık iade edemeyiz diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,619
Üyeler
164,347
Son üye
Ygzsen
Top Bottom