Arama sonuçları: *

1. NBatuhan

Bu sorunu çözebilecek varmı?

@akıllı kuş Attığınız resime göre disk formatlanmamış görünüyor, Diski seçip soldan Wipe disk'e basıp zero ya da one seçeneklerinden birisini seçip OK'a basın. Sonra yine sol alttaki APPLY 'e basın, formatlaması lazım. Bu şekilde olmuyorsa, Disk3'e direk sağ tıklayıp DELETE ALL PARTITIONS...
  2. NBatuhan

solda wipe disk var, oraya basip formatladiniz mi?
  3. NBatuhan

Minitool partition wizard, ilk mesajimda yazmistim hocam
  4. NBatuhan

Dostum ilk cevap verenlerden birisi fill sectors yöntemini belirtmiş ama yinede anlatayım, formatlarken birkaç farklı yöntem vardır, öncelikle şunu söyleyim basit format araçları diskteki dosyaları silmez, sadece dosyalarin yerlerinin disk üzerinde bulunduğu sektörleri kaydeden günlüğü sıfırlar...
  5. NBatuhan

Minitool partition wizardla silmeyi deneyebilirsin, windows acikken silemedigini bir sonraki bootta kendi arayuzunden siliyor
  6. NBatuhan

Wraith prism renk değiştirme

https://www.amd.com/en/technologies/cpu-cooler-solution bu linkteki resmi uygulamayı indirip değiştirebilirsin
  7. NBatuhan

Masaüstü PC yanık kokusu gelmeye başladı

Dostum evi bi dolaş yanık kokusu başka yerden geliyor mu diye kontrol et (etmediysen) Aynısı başıma geldi ben bilgisayarı sökerken komşu geldi eviniz yanıyor diye
  8. NBatuhan

Alt tab hızı

Masaüstüne sağ tıkla, Görüntü Ayarları / Gelişmiş Görüntü Ayarları (en altta)'nı aç orada ekran yenileme hızını gösterir, o ekran yenileme hızı ile oyunun ayarlarındaki ekran yenileme hızı aynı olmadığı zaman tabda gecikme yaşarsın. Çözmenin tek yolu ikisini aynı değere ayarlamak
  9. NBatuhan

Ram Overclok Sorunu

RAM slotunu değiştirin belki faydası olur
  10. NBatuhan

1440X1080 OLMUYOR

Ekran yenilenme oranını (refresh rate) monitörün desteklediği diğer değerlere düşürüp/yükseltip tekrar deneyebilirsiniz
  11. NBatuhan

XIGMATEK WINDPOWER PRO aRGB sorunu (fotoğraflı)

Hocam benim kasanın önündeki A-RGB fanlardan 2 kablo çıkıyor, biri standart fan çıkışı diğeri de jrainbow, yani bendeki argb fanlardan anakarta 2 ayrı bağlantı gidiyor, Fana güç veren kablo ve RGB iki ayrı kabloyla anakarta bağlanıyor yani
  12. NBatuhan

Adreslenebilir RGB olduğu için JRAINBOW a takılması gerekiyor diye biliyorum
  13. NBatuhan

Valla ilginç sitede görünmüyor ama kutuya koymuşlar logoyu Xigmatek yazılımı konusunda bir bilgim yok
  14. NBatuhan

Dostum öncelikle şunu söyleyim, şu linkte MSI'ın RGB kontrol uygulaması(Mystic Light) ile uyumlu ürünler var, aşağıdan "CPU Cooler" kısmında sizdeki soğutucuyu bulamadım, muhtemelen MSI Mystic Light ile uyumlu değil. Yani MSI Dragon Center'daki Mystic Light sekmesinden ürünün RGB kontrolünü...
  15. NBatuhan

soğutucunun RGB bağlantı kablosunun resmini de atabilir misin, benim bildiğim 3 çeşit RGB bağlantı tipi var JRAINBOW JRGB JCORSAIR, anakart ve soğutucunun aynı bağlantı tipinde olması gerekiyor 1591353597 MSI web sitesine göre sizin anakartınızda 2 x 4-pin RGB LED connectors 2 x 3-pin RAINBOW...
Top Bottom