Arama sonuçları: *

1. NaRkOzZz

Kafaya takma sorununa çözümünüz?

Tavsiyeler için herkese teşekkürler.
  2. NaRkOzZz

düşünmem lazım. senin adına sevindim
  3. NaRkOzZz

Sırf bu olaylar yüzünden maalesef pc oyunu falan oynayacak arkadaşım yok.Sürekli film izleyip duruyorum. 1598385542 Yo hayır ben küfür ederim ama başkası bana edince yakınlarım dışında işte o an bu illet başlıyor.
  4. NaRkOzZz

Küfür yüzünden oyun oynamak bile istemiyorum.Bilgisayarımın olmasına rağmen.Karşılığını versem bile kafaya takma illa oluyor işte lanet olası şey.Yaşım 15 ilerde napacam bilmiyorum.Sırf bu yüzen fitnessa falan gittim kafa dağıtmak için ama yok işte bir fayda.
  5. NaRkOzZz

kaç yaşındasın?
  6. NaRkOzZz

Benim aşırı şekilde kafaya takma huyum var.Şöyle bazı zamanlar az oluyor bazı zamanlar intihar etme isteği uyandırdığı oluyor.Geçmişte yaşadığım olaylar aklıma gelip duruyor.Bu olayların çoğu bana küfür edilmesi falan ve bazı şeyler.Ben bu yüzden kilo bile alamıyorum aşırı zayıfım.Bu kötü anılar...
  7. NaRkOzZz

R5 2600 Youtube 8K Sorunu

Nihai performansta
  8. NaRkOzZz

R5 2600 Youtube 8K Sorunu

Arkadaşlar yeni sistemimi Allah'a şükür topladım.Özellikleri şu şekilde; R5 2600 R7 240 2GB Geçici olarak bunu kullanıyorum. 8 GB 2400 Mhz Ram Ve 400 W 7-8 yıllık PSU Youtube de 8k HDR PERU diye bir video var.Bu videoda işlemci %90-%100 olurken ekran kartı %20 yi bile görmüyor.Komşumda aynı...
Top Bottom