Arama sonuçları: *

1. Nestherr

İnternet tarayıcısının 10gb ram tüketmesi

arkadaşlar merhaba brave kullanıyorum ve pc yeni formatlı yeni de dizildi ama brave açtığım gibi ramı tamamını kullanana kadar kullanım yükselmeye devam ediyor bunun sebebi nedir ?
  2. Nestherr

İndirme esnasında ethernetin kesilmesi

Deneyeceğim akşama sonuçları söylerim teşekkürler
  3. Nestherr

İndirme esnasında ethernetin kesilmesi

Arkadaşlar bilgisayarda indirme esnasında ethernet bağlantısı 10-15 saniye kesilip geliyor sürekli (modemden gitmiyor wifi de internet hala var sadece ethernet bağlantısı pcde gidiyor) driverleri silip yükledim çözüm yok modemi resetledim olmadı Anakart b650m-a wifi problem ne olabilir sizce
  4. Nestherr

Bilgisayar çok geç açılıyor

eski bioslarda durum aynı hiç dokunma kurcalama sadece yeni bios update bekle
  5. Nestherr

evet expo kaynaklı geç açılma sorunları iyi analiz et profil seçmediğin taktirde bios süresi 15-20 saniye aralarına düşecektir senin yapabileceğin hiçbir şey yok dostum sadece anakart yani msiyın bios updatelerini bekleyeceğiz 1687891526 bios sürelerimiz aynı msi hala düzgün bios yayınlamadı
  6. Nestherr

Msi mech ekran kartı yüksek fan devri

70 derceyeye çıktığında 97 fan devri bana çok geldi msi bir de üzdü D
  7. Nestherr

dostum am5 platformunda amd sistemlerde bu şu an normal süre hepimizde böyle expo profiller açılış süresini uzatıyor henüz anakart bioslarla çözüm sunulmadı. 1687890597 Not msi b650ma wifi kullanıcıyım
  8. Nestherr

İşlemci testi nasıl yapılır

cinebench r23
  9. Nestherr

Msi mech ekran kartı yüksek fan devri

Arkadaşlar merhaba msi mech 6700xt ekran kartına sahibim çift fan. Ekran kartı 65 derecelerde %90 fan devri çalıştırıyor bu normalmidir ?
  10. Nestherr

Ethernet bağlantısın kesilmesi

sorun kablodan mı belli değil ki gerçi anakart yeni lan driverlerini kaldırıp baştan kurdum modelimi resetledim devam ediyor
  11. Nestherr

Ethernet bağlantısın kesilmesi

Arkadaşlar saçma bir problemim var bilgisayara internet bağlıyken bir indirme başlattığımda steam vb yerlerden internet kesilip kesilip geliyor ama wifi bağlantısında bunu yapmıyor çözemiyorum yardımcı olabilir misiniz
  12. Nestherr

Sağlam sistemde micro stuttering problemi

çoğunlukla her oyun örnek valo-chiv2-apex vb vb
  13. Nestherr

evet ilk girişte mesela çok fazla oluyor sonra açılmaya başlıyo
  14. Nestherr

eski ortalama sistemimde bende de yoktur ben artık donanımda mı sorun var diye düşünmeye başladım
  15. Nestherr

evet çok insanda var ve kimse bu konu hakkında net bir araştırma yapmamış 1687716615 onu da deneyeceğim yeni bir soğutucu alıp o da olmazsa artık ne yaparım bilmiyorum :D 1687716727 sizde şey oluyor mu mesela yeni indirdiğiniz ilk oyuna girişte droplar sonradan yavaş yavaş düzelmeye başlıyor...
  16. Nestherr

7600 de expo var hocam expo açık boşta sıcaklık 50-55 derecelerde 1687715817 ramlar da amd expo uyumlu serisi fury nin onda da uyumsuzluk yok
  17. Nestherr

önerin var mı cpu soğutucu bundan da kaynaklanabilir mi diyorsun
  18. Nestherr

80 buna fazla değil bundan eminim de işte yok hacım her şey yeni ne zevkle aldım durum bu heves falan kalmadı çözülmüyor da donanımsal sorun mu onu da anlamıyorum tek tek hepsinin stress testlerini yapıyorum her şey düzgün çıkıyor ama gel gelelim kullanıma çuvallıyor
  19. Nestherr

dün denemek için w10 a döndüm temiz kurulumla dediğin gibi aynı internet altyapımda paketloss yok sağlam ayriyeten oyun yonarken arka planda açık tutan biri de değilim anlam veremiyorum artık bu soruna akıcı oynayanlar ile aramızdaki fark ne 1687713593 hacı geçen hafta dramli m2 aldım yeni...
Top Bottom