Nestherr 80+ Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 383 Reaksiyon skoru 158 26 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar saçma bir problemim var bilgisayara internet bağlıyken bir indirme başlattığımda steam vb yerlerden internet kesilip kesilip geliyor ama wifi bağlantısında bunu yapmıyor çözemiyorum yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar saçma bir problemim var bilgisayara internet bağlıyken bir indirme başlattığımda steam vb yerlerden internet kesilip kesilip geliyor ama wifi bağlantısında bunu yapmıyor çözemiyorum yardımcı olabilir misiniz
J johan 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 3,266 Reaksiyon skoru 1,716 26 Haziran 2023 #2 Bende de ara ara oluyor.Ethernet kablosunu çıkartıp takınca düzeliyor genelde.Yeni kablo almaya üşeniyorum şu ara
Bende de ara ara oluyor.Ethernet kablosunu çıkartıp takınca düzeliyor genelde.Yeni kablo almaya üşeniyorum şu ara
Nestherr 80+ Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 383 Reaksiyon skoru 158 26 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 johan yazmış: Bende de ara ara oluyor.Ethernet kablosunu çıkartıp takınca düzeliyor genelde.Yeni kablo almaya üşeniyorum şu ara Devamı için tıklayın... sorun kablodan mı belli değil ki gerçi anakart yeni lan driverlerini kaldırıp baştan kurdum modelimi resetledim devam ediyor
johan yazmış: Bende de ara ara oluyor.Ethernet kablosunu çıkartıp takınca düzeliyor genelde.Yeni kablo almaya üşeniyorum şu ara Devamı için tıklayın... sorun kablodan mı belli değil ki gerçi anakart yeni lan driverlerini kaldırıp baştan kurdum modelimi resetledim devam ediyor