Arama sonuçları: *

1. Notrexa

RTX 4070 ti super ve 650w PSU sorun yaratır mı?

Komple sistemde gidebilir ha hic biseyde olmayabilir belkide 2 yil hic bisi olmadwn kullanirsin yada eskiyene kadar belkide aldigindan 2 gun sonrada garantiye alman icin soyluyorum ve bazi bilindik markalar bozulsa bile markasinin arkasinda masrafini karsiliyolar
  2. Notrexa

Dostum masraftan kismak istiyorsun anliyorumda guc kaynagi sakaya gelmez evinin topraklamasida sıkıntılıysa ciddi sorunlar cikar bence tavsiyem bu kadar iyi ekran karti aliyorken yaninda guvenilir markanin guc kaynagini al bence gunumuzde 750w yeter ama uyguna varsa 850w al ama tavsiyem...
  3. Notrexa

Kasaniz gayet geniş internetteki verilere göre ama güç kaynağı çok guvenilir gelmedi bence daha yuksek watt değerine sahip serfitikali taninan markali guc kaynaklarina yonelmelisiniz bide ekran karti destek aparati almaniz iyi olur hayirli olsun simdiden
  4. Notrexa

Sistem toplama önerisi

güzel duruyor senin için yeterli olur bence ben öyle düşünüyorum 1693208971 gayet güzel mesh kasa bide işlemci için kule tipi soğutu alırsanız baya iyi olur
  5. Notrexa

Sistem toplama önerisi

kasayı atabilirmisiniz bulamadımda aynı modelden başka farklı kasalar varda
  6. Notrexa

Sistem toplama önerisi

ryzen 5 5500 3600 le aynı güçte 1k vermeye değicek güç farkı var cidden 1693208664 ama ekran kartına ryzen 5 5500 bile rahatlıkla yeter
  7. Notrexa

Sistem toplama önerisi

ekran kartın ney
Geri