Arama sonuçları: *

1. Nquyen

PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ VE SİSTEM YÜKSELTME ÖNERİSİ

Ben şanslıydım geçmişte başıma geldiği için ssd kaynaklı olduğunu tahmin ettim eski ssdyi çıkardım sistemden ozaman düzeldi bir kere de Windows 8 zamanı güncellemeyi erken kesince sistem eksik yüklemiş ozaman mavi ekran almıştım formatla düzelmişti ama sizin ki donanımsal kaynaklı olabilir bu...
  2. Nquyen

PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ VE SİSTEM YÜKSELTME ÖNERİSİ

Mavi ekran bir çok sebebten kaynaklı olabilir 7500f rx6700xt ile mavi ekran yedim ama sorunun kaynağını ssd den olduğunu fark edip durumu çözdüm bu yüzden önce sorunu öğrenmek için belli parçaları farklı parçalarla değiştirip denemekte fayda var mesela yeni bir ssd alıp temiz Windows kurup o...
  3. Nquyen

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

Bunu söyleyince buradan ekmeğini yiyenler yorumlara çöküyor 😁 çok fena yöntemler var en basitinden 3 tane malum telefon operatöründe aynı şeyleri müdürler ve çalışanların yaptığına şahit oldum bu yüzden kimseye güvenmeyin 👍
  4. Nquyen

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

Birde video filan gönderme demiş 😁 şimdi parçayı içten çalıyorlar çakma bir şeyle değiştiriyorlar dışardan fark edemezsin umarım sorun çıkmaz
  5. Nquyen

Çözüldü✓ Rx 7700 xt asus dual ekran kartı Alıp watman hatasıyla karşılaşan varmı

Red devil 6700xt cw filan var ama çok sıkıntı etmiyorum oyunlara fazla girmedigim için watman hatasını sorun etmiyorum yoksa evime sokmam amd ekran kartını
  6. Nquyen

Çözüldü✓ Rx 7700 xt asus dual ekran kartı Alıp watman hatasıyla karşılaşan varmı

7800xt ile de watman yiyorsun şans işi asla almayacağınız anlamına gelmiyor 6700xt ile düzenli watman alıyorum bazıları da hiç almıyor şans işi
  7. Nquyen

Anakart(Asus B650m-k) işlemci(7500f) Ram(Patriot Viper Venom PVVR532G600C36K )

Giga b650m ds3h bende uyumluluk listesinde gözükmüyor ramlar aynı sistemi kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bunda da sorun yaşamazsiniz ramlar de kaliteli aynısı var
  8. Nquyen

1000/1000 internetim olmasına rağmen epicte ve steamde oyunlar yavaş iniyor.

Yani pcnin ethernet portu hız sınırı vardır eski pclerde 300mbps ve ya 600 destekler yeni olanlar da 2.5 giga destekler ya da daha fazlasını bu yüzden 10 giga netin bile olsa pcnin portunun desteklediği hızın üstünü alamazsın ama sizin pc 4050 olduğuna göre yeni pclerden sayılır porttan kaynaklı...
  9. Nquyen

1000/1000 internetim olmasına rağmen epicte ve steamde oyunlar yavaş iniyor.

Portla alakalı olabilir 600 hız destekliyordur ya da epic için yüksek hız ayarları vardır araştırın
  10. Nquyen

RX 7900 GRE HellHound Nasıl Kart?

Leş gibi kart desem inanirmisin 😁 ama ventustan çok daha iyi orası kesin
  11. Nquyen

vuralelektronik sattığım RTX 3070 kargoda ıslanmış

Thh başvurun 1725373040 Sakın peşini bırakmayın sizi dolandiriyorlar ve orayı thh ye şikayet edin çok geç olmadan
  12. Nquyen

Hocam hata sizde değilken 7 bine satacagin kartı neden 5.5 e vereyim ki bu masraflar onlar karşılayacak ki zaten bu adamlar kesinlikle yalan söylüyor kartin kutusunu mu ıslak gördünüz yoksa kartın kendisi de full ıslak mı çipleri filan görünüyor mu ve sizin suçsuz olduğunuz hâlde kartın...
  13. Nquyen

Ne kadar para olduğunu söyleyin ve ölü fiyat teklif ediyorsa kabul etmeyin thh başvurun
  14. Nquyen

Anladım ozaman işiniz baya baya zor thh çözebilir bu durumu anca çünkü taraflar size para yollamadan siz ekran kartını yollamissiniz ve kart kargodayken zarar görmüş ki karşı taraf böyle söyleyecek ve size bozuk içi değişmiş tamir görmüş kartı geri iade edecekler siz bunu kabul ederseniz eliniz...
  15. Nquyen

Şimdi anlamadığım konu size kart yollamışlar sizde onlara kart mi yolladiniz ve kim kime parayı yolladı tam detaylı açıklarsanız daha iyi olur
  16. Nquyen

Sosyal medyada göremezsiniz yorumlar silinir ya da zombi yorumcularla işi yürütürler ama her şekilde suçlu karşı taraf siz kargoyu düzgün yollarımız yani sizden bir şey talep edemezler 1725265230 Thh başvurun hiç ugrasmayin
  17. Nquyen

SİZCE KENDİM Mİ YAPMALIYIM YOKSA SERVİS Mİ?

Bios ayarı yapmana gerek yok şuan için siz sadece flasha Windows kurulum yükleyin ve PC açılırken otomatik biosa gidecek oradan room kısmıni flash bellek seçin kaydet diyip çıkışa basın otomatik Windows kurulum ekranı çıkacak zaten sonrası basit tamam tamam diyip kurulumu tamamlayın
  18. Nquyen

İzmir içi güvenilir bilgisayar tamircisi var mı

Motor inecek bir haftaya gel muhabbetine benzer bir olay kokusu alıyorum 😁 öncelikle sorunlarınızi forumda bir konu açarak dile getirin belki burada çözümü olur en son çare para verip arıza tespit yaptırabilirsiniz.
  19. Nquyen

Çözüldü✓ PNY 4070 ekran kartı 2023 tarihli kaça gider

Bence bekleyin yeni çıkan AMD kartlarina yönelin
  20. Nquyen

Kasam elektrik kesintisinde yanarmı

O psulari kullanmadım hiç ayrı bir konu aç istersen
Top Bottom