Motor inecek bir haftaya gel muhabbetine benzer bir olay kokusu alıyorum öncelikle sorunlarınızi forumda bir konu açarak dile getirin belki burada çözümü olur en son çare para verip arıza tespit yaptırabilirsiniz.DDR5 sistemim için arıza tespit yaptıracağım. İzmir içi güvenilir bilgisayar tamircisi bilen var mı ?
Anakartta CPU ve DRAM ışıkları yanıyor. Ramlerle alakalı her şeyi denedim BIOS güncellemesi yaptım CMOS sıfırladım forumlarda konu da açtım ama kimse çözemedi. Parçaların hepsini daha yeni aldım garantileri devam ediyor ama hangi parçada sıkıntı olduğunu bilmiyorum elimde de yedek parça olmadığı için test edemiyorum.ariza tespiti yapitiricam derken neye göre karar verdin arızalı olup olmadığına
Tamir ettirmeyeceğim bütün parçaların garantisi devam ediyor sadece hangi parçada sıkıntı olduğunu bulamadım. Ellerindeki parçalar ile deneyip söylerlerse ona göre parçayı garantiye göndereceğim.Motor inecek bir haftaya gel muhabbetine benzer bir olay kokusu alıyorum öncelikle sorunlarınızi forumda bir konu açarak dile getirin belki burada çözümü olur en son çare para verip arıza tespit yaptırabilirsiniz.
yoo cevap beklemeden konu kitlenmiş o yüzden cevap alamamışsınAnakartta CPU ve DRAM ışıkları yanıyor. Ramlerle alakalı her şeyi denedim BIOS güncellemesi yaptım CMOS sıfırladım forumlarda konu da açtım ama kimse çözemedi. Parçaların hepsini daha yeni aldım garantileri devam ediyor ama hangi parçada sıkıntı olduğunu bilmiyorum elimde de yedek parça olmadığı için test edemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamir ettirmeyeceğim bütün parçaların garantisi devam ediyor sadece hangi parçada sıkıntı olduğunu bulamadım. Ellerindeki parçalar ile deneyip söylerlerse ona göre parçayı garantiye göndereceğim.
Açılıyor mu sonrasında pc bende de aynısı oluyor sonra açılıyor expo xmp açınca geç açılıyorAnakartta CPU ve DRAM ışıkları yanıyor. Ramlerle alakalı her şeyi denedim BIOS güncellemesi yaptım CMOS sıfırladım forumlarda konu da açtım ama kimse çözemedi. Parçaların hepsini daha yeni aldım garantileri devam ediyor ama hangi parçada sıkıntı olduğunu bilmiyorum elimde de yedek parça olmadığı için test edemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamir ettirmeyeceğim bütün parçaların garantisi devam ediyor sadece hangi parçada sıkıntı olduğunu bulamadım. Ellerindeki parçalar ile deneyip söylerlerse ona göre parçayı garantiye göndereceğim.
Hiç görüntü gelmiyorAçılıyor mu sonrasında pc bende de aynısı oluyor sonra açılıyor expo xmp açınca geç açılıyor
DDR5 sistemim açılmıyor başlığına bakabilirsiniz ayrıca konu açtığım tek forum burası değildiyoo cevap beklemeden konu kitlenmiş o yüzden cevap alamamışsın