Arama sonuçları: *

1. Nyrxia

Pc bi anda donuyo ama mouse hareket ediyor

Aynı sorun 12400f 3060ti bilgisayarımda da var. Çözemedim. Win11 kullanıyorum kule tipi sogutucum var. Ben işletim sisteminden olduğunu dusunmeye başladım.
  2. Nyrxia

pc donuyo valorantta

win11 mi kullanıyosun diyecem ama uyumlu mu ki ?
  3. Nyrxia

Kesintisiz güç kaynağı önerisi

Hocam konuyu hortlatmis gibi oluyorum ancak ufak bir güncelleme geçmek ve süre daraldığı için acil çözüm önerisine ihtiyacım var. Geçtiğimiz gün yine yakınlara yıldırım düşmüş ve ailemin evindeki modem yanmış. Bilgisayara PK750D aldım fakat yinede UPS bu yıldırım düşmesine sanki engel olacak...
  4. Nyrxia

Eee o zaman boşa masraf etmeyim ben kasaya Ayetel Kürsi monitöre nazar duası takip 5tlye halledeyim bu işi 😂😂😂 1683139817 https://www.hepsiburada.com/tunmatik-lite-ii-1000va-line-interactive-ups-tsk5208-p-BD801891?magaza=TUN%c3%87SAN+ELEKTR%c4%b0K&url_src=and-product-detail bu araya kaynadı bu...
  5. Nyrxia

Valla şuan derdim şu oldu açıkçası 3k bütçe ile ben bu sistemi en iyi hangi şekilde savunurum elektriğe karşı
  6. Nyrxia

PSU berbat infosu geldi 1 sayfa önce 😂 mecbur parayı ikiye böleceğiz
  7. Nyrxia

Maks 3k civarında 1000₺ ile başladım ancak durum ciddi gibi bir kaç ay içinde almam lazım taşınmadan o yüzden birazz kendimi zorlayıp buralara çıkabiliyorum.
  8. Nyrxia

https://www.hepsiburada.com/tunmatik-lite-ii-1000va-line-interactive-ups-tsk5208-p-BD801891?magaza=TUN%c3%87SAN+ELEKTR%c4%b0K&url_src=and-product-detail idare eder mi beni ? Online alırsam PSU alamam ikisi birden olsun diyeceksek mecbur böyle bişey düşünüyorum
  9. Nyrxia

UPS şart oldu o zaman 😂😂
  10. Nyrxia

Daha önce kalıcı olarak bahsettiğim evde yaşamadım rahmetli anneannemden kalma o yüzden yorum yapamam bu konuda 1683137974 Şimdi dayımla konuşutum topraklama yok ama sıfırlama diye bişey var dedi. Nasıl bişey bilmiyorum eski elektrikçi kendiside
  11. Nyrxia

Yaklaşık 30 yıllık bina sanmıyorum olduğunu tesisat bayağı eski durumda para sadece içini elden geçirmeye yetti 😂 maksimum prizleri degistirebiliyorum yani
  12. Nyrxia

Valla o kadar yazdın madem sen cevapla birde orta halli bir PSU alsam ve yanına söyle bişey eklesem tam güvenlik için https://www.hepsiburada.com/tunmatik-lite-ii-1000va-line-interactive-ups-tsk5208-p-BD801891?magaza=TUN%c3%87SAN+ELEKTR%c4%b0K&url_src=and-product-detail nasıl olur ? Ekonomi öyle...
  13. Nyrxia

Eyvallah cansın sıkıntı yok hesabın ele geçirildi sandım 😂😂😂
  14. Nyrxia

Sen troll bir insan da değilsin neden böyle bişey yaptın anlamadım. UPS (Kesintisiz güç kaynağı) istiyordum ancak konuşmalardan sonra PSU ( güç kaynağı) kötü UPS alana kadar sağlam bir PSU alırsan elektrik kesilmelerinde pcye zarar gelmesini engellersin olarak konuştuk ve durumu onayladık şimdi...
  15. Nyrxia

Güç kaynağı - Power Supply
  16. Nyrxia

Hocam online'a para yetmeyebilir ya 1-2 model var 1000v line interractive olan 1000₺ bütçeye ancak arkadaşlar PSU mu görünce boşver UPS almayı sen PSU al elektrik gitse bile idare eder seni denildi.
  17. Nyrxia

Nays yükledim eski numaraya sonra numara guncellemedim hat kapandı şuan kullanamiyorum ama bakicam o işe 300₺ iyi para biraz daha ekler birde sogutucu alırım diye düşünüyorum
  18. Nyrxia

Teşekkürler
  19. Nyrxia

2k diyebilirim normalde 1000₺ye UPS bakacaktim falan ama PSU daha önemli gelmeye başladı artık
  20. Nyrxia

Elimde bu kasa ve PSU var. Ya minimum 1500₺ verip daha iyi bir PSU alacam yada hazır PSU olan bir kasa alıcam biraz daha yükseğe buda son tavsiyeleriniz olsun daha fazla oyalamayayim ben sizleri. Cevaplarınız için teşekkürler 😂🙏
Top Bottom