Emirhan2626
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
valorant oynarken bilgisayarım donuyo kasadan acma kapatma tuşu calışmıyo fişi cek tak yapınca geri her şey calışıyo aradaoluyo 3060 + i3 12100f var yardım edebilcek varmı
olm bu tost makinesimi fişi tak çek yapıyonvalorant oynarken bilgisayarım donuyo kasadan acma kapatma tuşu calışmıyo fişi cek tak yapınca geri her şey calışıyo aradaoluyo 3060 + i3 12100f var yardım edebilcek varmı
win11 mi kullanıyosun diyecem ama uyumlu mu ki ?valorant oynarken bilgisayarım donuyo kasadan acma kapatma tuşu calışmıyo fişi cek tak yapınca geri her şey calışıyo aradaoluyo 3060 + i3 12100f var yardım edebilcek varmı
kardeşim win 10 iso yazıyon internete sonra rufusdan yazdırıyon formatı atıyon pc sıfır tertemiz 200 300 fps oynuyon bu kadar ez obez kenez üvez mayonezolm bu tost makinesimi fişi tak çek yapıyon
10 kullanıyomwin11 mi kullanıyosun diyecem ama uyumlu mu ki ?
zaten 280 fps alıyom fps de sıkıntı yok arada bilgisayar donuyokardeşim win 10 iso yazıyon internete sonra rufusdan yazdırıyon formatı atıyon pc sıfır tertemiz 200 300 fps oynuyon bu kadar ez obez kenez üvez mayonez
alt+tab atınca oluyorsa win11 den kaynaklı10 kullanıyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten 280 fps alıyom fps de sıkıntı yok arada bilgisayar donuyo
bilgisayarcı götür dümeyi değiştirsinler erkan bırak pc ggolm bu tost makinesimi fişi tak çek yapıyon
yok alt tab la olmuyoalt+tab atınca oluyorsa win11 den kaynaklı
dümeyl pek alakası yok donuyobilgisayarcı götür dümeyi değiştirsinler erkan bırak pc gg![]()
yüksek woltaj donmayı bırak yüz ifaden şaş kalmasın tedbir iyidir pc donma olayı arka plandaki program kontrol et gpu veye cpu sömüren aynı bişi olabilir aidia 64 program var sitres testine sok sıcaklık bakyok alt tab la olmuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dümeyl pek alakası yok donuyo
kac olması lazım senceyüksek woltaj donmayı bırak yüz ifaden şaş kalmasın tedbir iyidir pc donma olayı arka plandaki program kontrol et gpu veye cpu sömüren aynı bişi olabilir aidia 64 program var sitres testine sok sıcaklık bak