Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Kalorifer yanındaki kasanın sıcaklığı etkilenirmi?

rica ederim hocam ne demek :)
  2. Otobuscu06

Kalorifer yanındaki kasanın sıcaklığı etkilenirmi?

etkilemiyor reis denendi onaylandı
  3. Otobuscu06

14 gün içinde iade edilebilir mi

evett
  4. Otobuscu06

Bilgisayarımda Pek Bir Şey Yok Ama Depolama Full?

m2 var hocam normal ssd alıcam ben 2.5 inçlik yer var 1738187417 500 gb m2 ssd var zaten
  5. Otobuscu06

hocamlar şöyle bir sorunumuz var ben zaten ssd alıcam 1 tb ancak bunu montajlayamam diye korkuyorum
  6. Otobuscu06

gta 5 şu an yükleniyor 25 gb kaldı
  7. Otobuscu06

sistem dosyaları da bu diskte, tam 10 gb boş alanım var sorun teşkil eder mi?
  8. Otobuscu06

arkadaşlar merhaba bilgisayarımda 500 gb ssd var, extra bir şey olmamasına rağmen ssd full çekiyor SSD içindekiler : CS 2 ETS 2, TRUCKERSMP BATTLEFİELD 1 GAMELOOP (PUBG MOBİLE) GTA 5 20-30 GB CİVARI DOSYA RAFT sizce normal mi?
  9. Otobuscu06

Klavye mouse monitör çalışmıyor

senin pc ailen tarafından baya zarar görmüş hocam
  10. Otobuscu06

Çözüldü✓ Epic Games Yükleyemiyorum Yardım!

hocam size kuvvetli bir teşekkür ediyorum ❤️ sorunum çözüldü
  11. Otobuscu06

Çözüldü✓ Epic Games Yükleyemiyorum Yardım!

arkadaşlar merhaba yeni bilgisayarıma epic games yükşemeye calısıyorum böyle bir hata alıyorum dünden beri yükleyemedim nolur yardımcı olun https://hizliresim.com/ndpt4f1
  12. Otobuscu06

Yeni aldıgım bilgisayarda cs2 ses gelimiyor acil yardım

hocam kurulu sanırım zaten
  13. Otobuscu06

Yeni aldıgım bilgisayarda cs2 ses gelimiyor acil yardım

arkadaşlar merhaba ıyunun sesi açık olmasına rağmen sesi gelmiyor ama diğer her şeyin sesi geliyor bu neden olur nasıl düzeltirim?
  14. Otobuscu06

Sistemimde Gereksiz Yer Kaplayan Bir Şey Var

Arkadaşlar merhaba 500 gb m2 ssd'm var pcde sadece ets 2 var başka ufak tefek şeyler var ama pcde 100 gb boş yer var bu nasıl olabiliyor neyin ne kadar yer kapladıgını nasıl görebilirim?
  15. Otobuscu06

İşlemci Değişimi Yapabilir miyim?

tamamdır hocam teşekkür ediyorum :)
  16. Otobuscu06

anladım hocam acaba ekran kartım ile darboğaz sorunu yaşar mıyım (asus dual rtx 2060 oc edition)
  17. Otobuscu06

merhaba arkadaşlar işlemcim ryzen 5 4500, ve artık işlemcimin zayıfladığını düşünüyorum. ekran kartım rtx 2060. Ryzen 5 5600 veya Ryzen 5 5600x almayı düşünüyorum, sizce hangisini satın almam daha doğru olur? evde kendim değiştirebilir miyim işlemciyi? ( daha önce işlemci soğutucu değişimi yaptım )
  18. Otobuscu06

PC Yükseltme Tavsiyesi RTX 2060 / Ryzen 5 4500

Arkadaşlar merhaba rtx 2060 ve ryzen 5 4500 işlemcim var mantıklı olabilecek fazla abartıya kaçmadan yükseltme tavsiyelerinizi bekliyorum.
  19. Otobuscu06

Bilgisayarım Kafayı Yiyor

seçili hocam
  20. Otobuscu06

Bilgisayarım Kafayı Yiyor

Arkadaşlar merhaba fotoğraflarda gördüğünüz üzere Bilgisayarımın tarihi ve saati bu şekilde bozuluyor, hiç bir ayara bile dokunmadığım halde böyle oluyor 2-3 hafta önce bidaha böyle olmuştu ve bilgisayar inanılmaz hantallaşıyor çözüm nedir lütfen acil yardım!
Top Bottom