Neler Yeni

14 gün içinde iade edilebilir mi

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Arda Yılmaz
İtopya amazon tarzı sitelerden alınan monitörler 14 gün içinde iade edilebiliyor mu?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Muhammed efe
İtopya amazon tarzı sitelerden alınan monitörler 14 gün içinde iade edilebiliyor mu?
Ürün sorunlu ise alıyorlar ama değilse sebepsiz almazlar,sorun var bunda dersende garantiye yollarlar 14 gün civarı beklersin. Sistem böyle. Beğenmedim iade edeceğim dersen almıyorlar. Veya THH ile uğraşırsın muhtemelen.

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Arda Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade sürecinde sıkıntı yaşamaktan korkuyorum ondan sordum teşekkürlerrr
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün sorunlu ise alıyorlar ama değilse sebepsiz almazlar,sorun var bunda dersende garantiye yollarlar 14 gün civarı beklersin. Sistem böyle. Beğenmedim iade edeceğim dersen almıyorlar. Veya THH ile uğraşırsın muhtemelen.
Bi ara istediğimiz gibi iade edebiliyorduk sanki ya öyle hatırlıyorum

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Muhammed efe
İade sürecinde sıkıntı yaşamaktan korkuyorum ondan sordum teşekkürlerrr

Bi ara istediğimiz gibi iade edebiliyorduk sanki ya öyle hatırlıyorum
O kanun kalktı zaten ama bi yönden satıcılara da hak veriyorum adam açılmış ürünü kime satacak? Veya o adam o ürünü çöpe atacak değil iade alınsa başkasının alıp 10 gün kullanıp iade etmek istediği ürünü sen almak ister miydin? İstemezdin diye düşünüyorum. Ama sorunlu bi ürün gelirse garantiye yollarlar fabrikasyon hata ise iade alırsın.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,282
İsim
Emir
İtopya iadede sıkıntı.İnternetten aldığın ürünü almak zorundalar fakat bahane sunup iadeyi kabul etmezler sende thhye başvurursun falan filan birkaç ay sürer.Amazon hepsiburada trendyoldan al.Amazon en rahatı

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Jiyu
Satıcının kendisi amazon değilse , gönderen amazon ise yine de kolayca iade olabiliyor mu yoksa firma sorun çıkarır mı ?
Amazon'dan asus monitörü iade ettim , msı aldım onu da iade edeceğim..
Amazon'un kendisinin sattığı , hatta gönderenin amazon olduğu monitörler bile çok kısıtlı :(
iade edilen monitörleri amazon depoda 2. el olarak sattıklarını söylediler ama bence iade ettiklerimizi paketleyip yeniden satıyorlar.
Monitör aldım çoook nemliydi ve su gibiydi :( şimdi bunu iade etsem alabileceğim monitör yok 8k bütçede

hepsiburadanın kendi mağazasından alırsam direkt iade alıyorlar mı ve kapıdan mı alıyorlar ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,670
Üyeler
167,540
Son üye
Ela Çakır
Top Bottom