Ürün sorunlu ise alıyorlar ama değilse sebepsiz almazlar,sorun var bunda dersende garantiye yollarlar 14 gün civarı beklersin. Sistem böyle. Beğenmedim iade edeceğim dersen almıyorlar. Veya THH ile uğraşırsın muhtemelen.
Ürün sorunlu ise alıyorlar ama değilse sebepsiz almazlar,sorun var bunda dersende garantiye yollarlar 14 gün civarı beklersin. Sistem böyle. Beğenmedim iade edeceğim dersen almıyorlar. Veya THH ile uğraşırsın muhtemelen.
O kanun kalktı zaten ama bi yönden satıcılara da hak veriyorum adam açılmış ürünü kime satacak? Veya o adam o ürünü çöpe atacak değil iade alınsa başkasının alıp 10 gün kullanıp iade etmek istediği ürünü sen almak ister miydin? İstemezdin diye düşünüyorum. Ama sorunlu bi ürün gelirse garantiye yollarlar fabrikasyon hata ise iade alırsın.
İtopya iadede sıkıntı.İnternetten aldığın ürünü almak zorundalar fakat bahane sunup iadeyi kabul etmezler sende thhye başvurursun falan filan birkaç ay sürer.Amazon hepsiburada trendyoldan al.Amazon en rahatı
Satıcının kendisi amazon değilse , gönderen amazon ise yine de kolayca iade olabiliyor mu yoksa firma sorun çıkarır mı ?
Amazon'dan asus monitörü iade ettim , msı aldım onu da iade edeceğim..
Amazon'un kendisinin sattığı , hatta gönderenin amazon olduğu monitörler bile çok kısıtlı
iade edilen monitörleri amazon depoda 2. el olarak sattıklarını söylediler ama bence iade ettiklerimizi paketleyip yeniden satıyorlar.
Monitör aldım çoook nemliydi ve su gibiydi şimdi bunu iade etsem alabileceğim monitör yok 8k bütçede
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepsiburadanın kendi mağazasından alırsam direkt iade alıyorlar mı ve kapıdan mı alıyorlar ?