Arama sonuçları: *

1. O

Yeni kurduğum sistem açılmıyor

Arkadaşlar kolay gelsin yeni ddr5 sistem kurdum fakat ekrana görüntü gitmiyor cpu ve DDR ışığı kırmızı yanıyor sorun sizce ramları söktüm taktım fayda etmedi 1693337545 Foto
  2. O

Anakart Vrm Sıcaklığı

Arkadaşlar çözümü şu şekilde buldum ; Biosa girdiğimde sıvı soğutma fanlarının %50 de çalıştığını gördüm onları %75 e çektim böylece yaptığım testte işlemci 54 dereceyi mosfet sıcaklığı 84 ü geçmedi sorun şu ki fanlar boşta da yüksek rpm ile çalışıyor bununla alakalı fan eğrisi nasıl yapcam...
  3. O

Anakart Vrm Sıcaklığı

Ekran kartı stres testinde 70 dereceyi bile görmedi fanlar %50 %60 iki fanlı olmasına rağmen başarılı , fanı deneyeceğim çok saol 1644064297 Oyunlarda 70 75 derece kısma yok ama stres testinde 100 dereceyi çok çabuk görüyor ve işlemci güç kısıyor
  4. O

Anakart Vrm Sıcaklığı

Evet üste kurmuştum yer yokmuş yanlış görmüşüm
  5. O

Anakart Vrm Sıcaklığı

anakart ekran kartı kombosu satın almıştım indirimde mecbur sistemi bu anakarta kurdum.Sıvı soğutma radyatörünün olduğu üst bölümde bir fanlık boş yer var Orayımı kastettiniz ?
  6. O

Anakart Vrm Sıcaklığı

Evet haklısınız benim için önemli olan oyunlarda vs işlemci gücünü kısmasın yeter
  7. O

Anakart Vrm Sıcaklığı

Evet öyle bir şey aklıma geldi aslında , günlük kullanımda oyunlarda vs 70 75 arası mos sıcaklığı işlemci tam yükte çok kısa sürede 100 dereceye gelmesi kafa karıştırıyor teşekkürler cevap için.
  8. O

Anakart Vrm Sıcaklığı

Peki çözümü nedir bi fikriniz varmı?
  9. O

Anakart Vrm Sıcaklığı

Msi mag 101m 1644062224 Peki 100 dereceye ulaştığında cpu yu kısması normal mi
  10. O

Anakart Vrm Sıcaklığı

Arkadaşlar yeni masaüstü sistem kurdum sistemim ; İntel İ7 11700f işlemci Msi b560m pro e anakart Corsair 8x2 3200mhz RAM Msi Ventus Rtx 3070 oc Msi mag 101m kasa High Power 750w gold psu İntel 670 1tb ssd Corsair h100x sıvı soğutma Sistemi sorunsuz kurdum aidata64 programında yaptığım CPU...
Top Bottom