Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Teslim En İyileştirme sürekli açılıyor

Hatırlamıyorum, bu olaydan sonra bir çok kez format attım. Şu anda öyle bir problem yaşamıyorum.
  2. Peganeo

Temiz Kurulumu Sistem İçinden Yapmak?

Sıfırla ayarı ile kalıntılar olur ve zaten sıfırlamak çok başka bir şey temiz kurulum çok başka bir şey. Kısaca olmaz. Harici belleğe ISO dosyasını yazıp o şekilde temiz kurulum yapmalısınız.
  3. Peganeo

(Güncellendi) AMD Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

NimeZ Driver harici offical driver a elimi sürmüyorum ve sizlere de tavsiye ederim.
  4. Peganeo

Windows 11 fps drop sorunu

Sistem özelliklerinizi detaylı bir şekilde yazar mısınız?
  5. Peganeo

Ekran Kartımdan traş makinesi gibi ses geliyor

Bilgisayarı açtığım zaman MSI yazısından sonra başlıyordu bir süre sonra kesiliyordu. Fanı elimde durdurup elimi çektiğimde ses kesiliyordu. Fan ile alakalı garip bir problem. Ekran kartından geldiğine eminseniz garantisi duruyorsa kesinlikle garantiye vermenizi öneririm. Eğer yoksa elinizle...
  6. Peganeo

Ekran Kartımdan traş makinesi gibi ses geliyor

Tam olarak ekran kartından geldiğine emin misiniz? Bende de böyle bir ses geliyordu bir ara, ön üst fanımdan geliyor ses. Ben APU sistem kullanıyorum. Kasanın yanını açıp hangi fandan geldiğini iyice bir çözünüz.
  7. Peganeo

Çözüldü✓ (kasa) 3 kere açılıp kapanma sorunu

CMOS sıfırlamayı dener misiniz? Sıfırlamak için: BIOS pilini çıkartıp 5 dakika gibi bir süre bekleyiniz sonra pili takıp tekrar sistemi açmaya çalışın. Olmaz ise çift kanal bir ram varsa ikisinin yerini değiştirin tek kanal ram varsa hangi slot boş ise oraya takıp öyle deneyin.
  8. Peganeo

Çözüldü✓ Elektrik gidip geldi bilgisayar açılmıyor!!

Kasanın arkasına geçin oradaki PSU tuşunu kapatın veya PSU kablosunu çıkartın. Güç düğmesine 15 saniye basılı tutup tekrar PSU tuşunu açıp veya kabloyu takıp tekrar deneyin.
  9. Peganeo

Çözüldü✓ bios ekranına giremiyorum

Tam üstümdeki fotoğrafta da var büyük bir pil, onu çıkartıp 3-5 dakika takmadan bekleyin ama psu kablosunun çıkarılmış olması lazım.
  10. Peganeo

Çözüldü✓ bios ekranına giremiyorum

Eğer masaüstü bilgisayarınız var ise: Tüm bağlantıları çıkartın, yan kapağı açın, anakart da bir tane yuvarlak pil göreceksiniz onu yerinden çıkartın ortalama 3-5 dakika pili takmadan bekletin. Süre sonunda pili takıp tüm bağlantıları takıp tekrar biosa girmeyi deneyin.
  11. Peganeo

USB Hub (USB Çoklayıcı) Kullanımında Adaptör Kullanılmalı mı?

Ben eskiden bir şey olmaz deyip laptop soğutucusunu laptop usb sine bağlayarak kullanıyordum, bir süre sonra usb yeri yandı. Bence adaptörlü bir şekilde kullanabiliyorsanız adaptörlü kullanın, usb yeri yanarsa kurtarmak çok zor olabilir.
  12. Peganeo

video birleştirme programı?

Şöyle de yapabilirsiniz: videoyu açıp ekran kaydedici ile en yüksek kalitede kaydedip o şekilde video birleştirme programlarına ekleyebilirsiniz.
  13. Peganeo

dat dosyasını öyle açamazsınız. dat dosyasını mp4 e convert yapmanız lazım internete " dat to mp4 " yazarsanız bir şeyler bulabilirsiniz.
  14. Peganeo

Evet biraz boyutu fazla ama normal programın sağladığı şeyler çok güzel.
  15. Peganeo

https://www.blackmagicdesign.com/tr/products/davinciresolve/ Baya bir aşağıya indiğiniz zaman şöyle bir yer göreceksiniz oradan indirin ve evet ücretsiz kendim de kullanmaktayım.
  16. Peganeo

Bence bu konuda Sony Vegas Pro kullanabilirsiniz, eğer ücretsiz bir program isterseniz DaVinci Resolve da kullanabilirsiniz bir kaç video izleyerek birleştirme işini rahatlıkla çözebilirsiniz.
  17. Peganeo

Bilgisayarım düzgün başlatılmıyor

Bios pilini çıkartıp takmadan çalıştırmayı dener misin?
  18. Peganeo

Hard Diskim aşırı yavaş çalışıyor

Önerin için teşekkürler. Win7 kullanım açısından benim için kötü. Asıl bilgisayarımda da Win11 kullanıyorum ve Win11 laptoplar için daha iyi olur diye düşünüyorum. Ders, iş vb. için kullanacağım. Ve evet, aklımda SSD almak var ama şuan da 240GB olan modeller bile 300TL yi geçmiş. Fiyatlar düşene...
  19. Peganeo

Hard Diskim aşırı yavaş çalışıyor

Eski laptopumda bulunan disk aşırı yavaş çalışıyor. Bir çok kez format atmama rağmen sonuç alamadım. Win 8.1, Win10, Win11'i denedim ve şuan da Win11 kurulu. Ya disk %100 oluyor ya da donup kalıyor. Low Level Format gibi bir yönteme başvurmalı mıyım, başka yapabileceğim bir şey var mı? Normalde...
  20. Peganeo

Teslim En İyileştirme sürekli açılıyor

Sürekli kendi kendine açılıyor kapatmama rağmen. Ping çıkartıyor ve işlem hızını düşüyor. Kaspersky ile tarama yapsam da virüs çıkmıyor. Tamamen kapatmaya çalışıyorum erişim engellendi diyor. Büyük ihtimal virüs barındırıyor bilgisayar, nasıl çözebilirim?
Top Bottom