Arama sonuçları: *

1. P

AMD HD 6750 Sistem görüntü alamıyorum

Bunu alırsam umarım sorunum çözülür ya. Bir de şey mesela 300w psuyla Valorant gibi bi oyun oynasam bu kartla reset durumu olur mu?
  2. P

Bi kablo alıp deniyeyim şunu düşünüyorum sorunsuz uyar değil mi? ; https://www.teknobiyotik.com/kablolar/kasa-ici-kablolar/dark-2x4-pin-molex-6-2-pin-pci-e-donusturucu-kablo-dk-cb-p104.html , Herhangi bi bilgisayarcıya gitsem var mıdır bunlardan bir de ?
  3. P

Yok, asla böyle bir şey yaşamadım. Korkutucu bir şeymiş vallahi Allahtan yaşamadım. Yani pek param yok ikinci el 500 wattlık bi psu kaça bulabilirim ki yani 300tlyi felan geçmezse olabilir de yani pek param yok şu anda.
  4. P

Maalesef İstanbuldayım teşekkür ederim düşündüğün için. Link 1 i alsam sorunsuz olur mu? Bir de şey demişsiniz ekran kartını somut olarak yakar vesaire ben o kasadaki şeyleri denedim çünkü de yanmış olabilir mi? Yani ne yaparsam yanabilir anlamında soruyorum belki yapmış olabilirim. Bir de 300w...
  5. P

2 pin dediğiniz şey nedir? umarım bir şey olmamıştır yapmış olabilirim çünkü 1651776717...
  6. P

Satın aldığım kişi yanında verdi bilmiyorum ki ya hiç yeni mi alayım yani?
  7. P

Haklısınız hocam, Unutmuşum düzenledim ve 4 adet fotoğraf ekledim bakabilirsiniz teşekkürler şimdiden.
  8. P

Benim bilgisayarım eski bir bilgisayar LGA775 pin vesaire Q9400 işlemci, 6 GB RAM, AMD HD 5450 ekran kartım vardı. 300watt da PSU geçen Letgo'dan 200TL'ye AMD HD 6750 adlı ekran kartını aldım, taktım bilgisayara kablosunu vesaire taktım bilmiyorum ne kadar doğru pin girişi falan vardı (6 Pin...
Top Bottom