Arama sonuçları: *

1. Prime777

Spider-Man 2'de hata vermeden oyunun kapanması sorununu yaşıyor musunuz?

Oyunda fast travel mi vardi?
  2. Prime777

Bence kurmak lazım Spiderman 2 için. Sizde de mi hata vermeden atıyordu yoksa crash mı veriyordu uyarı mesajı gibi?
  3. Prime777

Eğer kurmadıysan kur. Ben bunu yapınca çözüldü. https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-25-1-1.html
  4. Prime777

Direkt masaüstüne mü atıyor? Bana hiç crash ekranı gelmedi.
  5. Prime777

Marvel's Spider-Man 2'de hata vermeden oyunun kapanması sorununu yaşıyor musunuz? Ben zaten çözmek için değil, başkaları da alıyor mu diye konuyu açmak istiyorum. Bu arada, crash anlamında demiyorum. Yani, crash olduğunda zaten oyun kapandığında crash ekranı geliyor PlayStation'un. Bende olan...
  6. Prime777

12400F ve RX 6600 sistem oyunlarda bazen no signal hatası veriyor

12400F ve RX 6600 sistem, oyunlarda bazen no signal hatası veriyor. Az önce The Casting of Frank Stone™ adlı oyunda no signal verdi, birkaç kez oldu. FurMark 30 dakika, 15 dakika OCCT power ve CPU+RAM testi yaptım, Windows bellek tanılama aracını yaptım; hata, kapanma gözükmüyor! FurMark...
  7. Prime777

Oyunlarda fps drop takılma olması

Sistem? Hangi oyun? Ayarlar neler?
  8. Prime777

Çözüldü✓ 8 GB Ram kullanılabilir miktar 3.99?

windows 7yi 64 bit olarak kurduğundan emin ol ve msconfig üzerinden bellek kısıtlaması varsa kısıtlamayı kaldır
  9. Prime777

Mavi Ekran Mavi ekran hatası aldım

şu an sorun devam etmiyor. bios güncelleme uygulaması yerine bios'a girip kendim güncelledim, mavi ekran almadım. ez flash 2 ile güncelledim yani. evet, anakartım p5kpl- se, işlemci E7500.
  10. Prime777

Mavi Ekran Mavi ekran hatası aldım

BIOS'umu güncellemek için ASUS Update Utility 7.16.01 adlı yazılımı yüklerken mavi ekran hatası aldım. BIOS üzerinden güncelleyince hata veriyordu ROM dosyası tanınmıyor gibisinden. https://www.mediafire.com/file/ndbj68mv8bgw9nx/2+tane+Minidump.rar/file @KojiroHyuga04
  11. Prime777

Mavi ekran hatasi yiyorum

fotoğraf ile ne anlamamız gerekiyor? minidump dosyasını paylaşın, bilgili kişiler baksın ne sebep olduğuna.
  12. Prime777

Microsoft GameInput nedir? virüs mü?

yayımcı microsoft corporation diyor. virüs olma ihtimali çok az ama bende öyle bir şey yok. indirdiğiniz birşeyden dolayı yanında gelmiş olabilir. revo uninstaller ile kaldırabilirsiniz, eset ile tarama yapabilirsiniz.
  13. Prime777

Windows 10 etkinleştirilmiyor

Faturada Retail key yani dijital lisans olarak mı belirtmişler?
  14. Prime777

Retail key yerine OEM key vermiş olabilirler sana.
  15. Prime777

Bildiğim kadarıyla, Windows 10 lisansı Windows 11 için çalışıyor ama tam tersi nasıl bilmiyorum. Home mu, Pro mu, Enterprise mi?
  16. Prime777

Windows sürümü uygun mu?
  17. Prime777

PC Açıkken Elektrik Gitti

Ezbere iş yaptım hocam, Kusura bakmayın. Başlığa göre dedim.
  18. Prime777

PC Açıkken Elektrik Gitti

Bir şey olmaz hocam. Bir kerelik zarar görmez. Fakat HDD ve PSU ömrü gidebilir. Dikkatli olun.
  19. Prime777

CS YÜKSEK VALO DÜŞÜK FPS

valorant sıkıntılı hocam takmayın siz. Yapacak şeylerde zaten gereksiz servisleri kapat vb.
  20. Prime777

valorant kaldırır mı laptopum

Kaldırır gibi hocam fakat çok aşırı bir şey beklemeyin. Ama yüzünüzü güldürür.
Geri