Neler Yeni

Spider-Man 2'de hata vermeden oyunun kapanması sorununu yaşıyor musunuz?

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Marvel's Spider-Man 2'de hata vermeden oyunun kapanması sorununu yaşıyor musunuz?

Ben zaten çözmek için değil, başkaları da alıyor mu diye konuyu açmak istiyorum. Bu arada, crash anlamında demiyorum. Yani, crash olduğunda zaten oyun kapandığında crash ekranı geliyor PlayStation'un. Bende olan ise direkt hiçbir hata vermeden masaüstüne atması. Sistemden mi yoksa oyundan mı diye tribe girdim, Residen Evil 2'de de oluyordu FPS kısıtlayınca çözülmüştü.

12400F, RX 6600, FSP Hydro K Pro 500W.

Light

80+ Bronze
Marvel's Spider-Man 2'de hata vermeden oyunun kapanması sorununu yaşıyor musunuz?

Ben zaten çözmek için değil, başkaları da alıyor mu diye konuyu açmak istiyorum. Bu arada, crash anlamında demiyorum. Yani, crash olduğunda zaten oyun kapandığında crash ekranı geliyor PlayStation'un. Bende olan ise direkt hiçbir hata vermeden masaüstüne atması. Sistemden mi yoksa oyundan mı diye tribe girdim, Residen Evil 2'de de oluyordu FPS kısıtlayınca çözülmüştü.

12400F, RX 6600, FSP Hydro K Pro 500W.
Evet oluyor. 6700xt kullanıyorum. Bazen crash ekranı geliyor bazen gelmiyor sebebini bulamadım ben de.

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Bence kurmak lazım Spiderman 2 için.

Sizde de mi hata vermeden atıyordu yoksa crash mı veriyordu uyarı mesajı gibi?
Yarı yarıya diyelim. Bazen Report ekranı geldi, bazen de hiç uyarı çıkmadı. Sadece Spider-Man için opsiyonel driver kurmak mantıklı değil bence. Çıkalı 5 gün oldu ama sadece 1 patch geldi, optimizasyon da rezil zaten, fast travel atınca fps ağlıyor.

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Yarı yarıya diyelim. Bazen Report ekranı geldi, bazen de hiç uyarı çıkmadı. Sadece Spider-Man için opsiyonel driver kurmak mantıklı değil bence. Çıkalı 5 gün oldu ama sadece 1 patch geldi, optimizasyon da rezil zaten, fast travel atınca fps ağlıyor.
Oyunda fast travel mi vardi?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Oyunda fast travel mi vardi?
Evet, şehirdeki bölgelerin fast travel kilidini açtığında istediğin yere fast travel atabiliyorsun. Mesela Hell's Kitchen'da birkaç görev yaptıktan sonra bölgenin fast travel kilidi açılıyor. Mapte o bölgede istediğin yere üçgen'e basılı tutarak 1-2 saniye içinde gidebiliyorsun.

Top Bottom