Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

Pc de performans alamıyorum yardım lazım

Şimdiden hayırlı olsun diyelim bizde. :)
  2. PurpleWebb

5800x3d için yanına 1440p monitöre gerek yok, çok güçlü bir işlemci, ekran kartınızı 1080p de rahatça besleyecektir. Bahsettiğiniz soğutma Corsair H100 240mm sıvı soğutma ise işlemcinizi soğutma konusunda yeterli olacaktır.
  3. PurpleWebb

Hayır 5800x3d daha iyi, 5700x3d geçen duyuruldu, ancak darboğazı ortadan kaldıracak kadar güçlü işlemci olacaktır ondan şüpheniz olmasın. Bütçeniz hangisine el verirse artık. Varsa bütçe direk 5800x3d alıp geçin derim.
  4. PurpleWebb

Hocam R5 5600, RTX 4070 e 1080p de darboğaz yapar, bu sebepten tam performans alamayıp yer yer drop yiyorsunuz. 5800X3D veya biraz daha beklerseniz 5700X3D işlemci alırsanız sorununuz çözecektir. Format vs sorununuzu çözmez. Yada 1440p monitör alıp sistemi 1440p de kullanmanız gerek, çözünürlük...
  5. PurpleWebb

Çözüldü✓ hazır sistem aldım açtığımda hata verdi

8GB USB Flash Bellek al, internet kafeye git. Windows 10 veya 11 artık hangisini tercih edersen onun ISO dosyasına Microsoftun sitesinden indir (Googleye yazdığın anda ilk seçenekte çıkıyor zaten) Sonrasında Rufus programı ile indirdiğin Windows ISO dosyasını, flash belleğe yazdırıcaksın. Sonra...
  6. PurpleWebb

PCH GOAT V3 Drop Yiyor

Warzone optimizasyon sorunlu oyun zaten ama grafik ayarlarını yükseltmeyi denediniz mi?
  7. PurpleWebb

Asus monitör ekranda renk bozulması neden olur?

Sanırım panelde sorun var iade edin derim.
  8. PurpleWebb

Garantiyi ne bozar acil yardım?

Yani insan kendini en iyi kendisi bilir o yüzden yorum yapamam. :) ^^
  9. PurpleWebb

Asus monitör ekranda renk bozulması neden olur?

İyi de kanka ne yapıyor sorun ne hani resim falan koyar insan yada sorununu düzgünce yazar ne bilelim neden böyle oluyor müneccim değiliz ya biz. :D
  10. PurpleWebb

Yani siz bilirsiniz ama kendiniz de bir şeyler öğrenip kendiniz yaparsanız sizin için daha iyi olur, servise sürekli para vermekten kurtulursunuz. Devir biraz değişti artık. Teknik tamirlik işler olur anlarım ama bu tür basit montaj işleri falan bunları YT den izleyip kolayca öğrenip...
  11. PurpleWebb

Hocam aslında internetten bakarak soğutucuyu kolayca takabilirsiniz 100-200 TL verilecek bir iş yok aslında ama siz bilirsiniz. .) Ama muhakkak tanıdığınız bildiğiniz işin ehli güvenilir birine emanet edin kasayı. Nolur nolmaz. :) 1704197625 Mesela ben hayatımda hiç sıvı soğutma kullanmamıştım...
  12. PurpleWebb

İşlemciye ve anakarta zarar vermediğin müddetçe hiçbir şey olmaz rahat olabilirsin. :)
  13. PurpleWebb

Sorununuzu parçalara zarar vermeden hallettiğiniz sürece hiçbir sorun olmaz dostum. Altı üstü iki kablo takıp düzelteceksiniz. :)
  14. PurpleWebb

RX 7700xt FPS SORUNU

7700XT kullanan biri olarak, şu an 23.12.1 sürüm driver kullanıyorsan, öncelikle DDU ile driveri temizleyip, 23.11.1 driveri yüklemeni öneririm. Googleye amd adrenalin 23.11.1 diye arattığınızda karşınıza çıkar. 23.12.1 sürümü biraz sorunlu bir sürüm. Bundan kaynaklı sorunlar yaşıyor olabilirsin.
  15. PurpleWebb

Sistemi Sonunda Bitirdim

Çok güzel olmuş güle güle kullan ^^
  16. PurpleWebb

hazır sistem aldim ekran kartı fan dönmüyor

Hayır, ekran kartları belirli bir sıcaklığa ulaşmadığı müddetçe fanlarını çalıştırmaz. Takarken bir yanlışlık falan yapmadıysanız gayet normal.
  17. PurpleWebb

PC açılırken çok fazla bekliyorum

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana rica ederim. Belki benim gözümden kaçan daha uyguna SSD olabilir arkadaşlar önerir öyle durumda. :) PCIE 3.0 kanadında daha uyguna M2 ler var ancak anakartınız 4.0 desteklediği için ve önerdiğim SSD yi kendim de bizzat kullandığım için direk o şekil önerdim...
  18. PurpleWebb

Evet evet var. PCIE 4.0 destekliyor. Biliyorum belirttiğiniz bütçeyi çok az aşıyor ancak size bizzat kendim kullandığım M2 SSD yi önereceğim. F/P üründür 1 sene oldu alalı hala daha sağlık durumu %100 hiçbir sorunu yok. Bütçeyi az daha zorlayıp alırsanız pişman olmayacağınızı düşünüyorum...
  19. PurpleWebb

Anakartınız nedir?
  20. PurpleWebb

Bütçeniz ve anakartınızın marka-modeli nedir?
Top Bottom