Yük altında değilken zero fan özelliğinden dolayı dönmüyordur. Eğer yük altında dönmüyorsa bir problem var.yeni sistem aldim ekran kartını taktim xfx rx 6600 ekran kartı lakin fanlar dönmüyor ekran kartı bozuk olabilir mi ya da benim yanlış yaptığım bir sey mi var
takarken yanlışlık yapsa görüntü gelmez saglam bir oyun aç hemen dönerHayır, ekran kartları belirli bir sıcaklığa ulaşmadığı müddetçe fanlarını çalıştırmaz. Takarken bir yanlışlık falan yapmadıysanız gayet normal.
anladım hocam çok teşekkür ederim lakin monitöre görüntü gitmiyor bunun sebebi ne olabilirYük altında değilken zero fan özelliğinden dolayı dönmüyordur. Eğer yük altında dönmüyorsa bir problem var.
Ekran kartına mi taktın hdmı (dp) kablosunuanladım hocam çok teşekkür ederim lakin monitöre görüntü gitmiyor bunun sebebi ne olabilir
ekran kartını düzgün takmamış olabilirsiniz ya da bozuk olabilir. kasanın fotosunu atabilir misiniz?anladım hocam çok teşekkür ederim lakin monitöre görüntü gitmiyor bunun sebebi ne olabilir
kasa çalışıyor ama görüntü gitmiyorsa genelde ramlerden olur. aynı sorunu bende almıştım ramleri çıkar sil geri tak olmazsa yerlerini değiştir o da olmazsa tek tek deneyerek takanladım hocam çok teşekkür ederim lakin monitöre görüntü gitmiyor bunun sebebi ne olabilir
ekran kartını düzgün takmamış olabilirsiniz ya da bozuk olabilir. kasanın fotosunu atabilir misiniz?
evet HDMI kablosunu ekran kartına taktım ana kartı da taktım denedim her türlü görüntü gitmiyor acaba display port kablosuyla denesem bir farkı olur muEkran kartına mi taktın hdmı (dp) kablosunu
ekran kartını düzgün takmamış olabilirsiniz ya da bozuk olabilir. kasanın fotosunu atabilir misiniz?
oohh dönüyor daha yeni fark ettim gdsjkoaoguadhırshkıfmeraktan baktım benimkide dönmüyor hemen yük bindirip denicem