Arama sonuçları: *

1. Quepardo

Bu eski pc açılmıyor sebebi nedir

Dostlar biri benden bunu satmamı rica etti de pc açılmıyor bile bozuk mu yoksa kablo falan mı oynamış bilemedim Düğmenin kablosu mu takılı değil ya da ters gördüğünüz bir şey var mı görselde Düğmeye basınca en ufak herhangi bir tepki olmuyor
  2. Quepardo

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

Thermal grizzly kryonaut 12.5 luk termal macun yanına da güzel bi soğutma al bir daha sorun yaşamazsın
  3. Quepardo

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

ya soğutucu al ya da under voltage yap hocam öbür türlü işlemci ısınıyor
  4. Quepardo

LS520 argb kontrol nasıl sağlanır

Şu anlık rgb ile alakalı bi sorum kalmadı teşekkürler tekrardan, bir de işlemciye oc denemeyi düşünüyorum keyfi olarak ve ramleri 3600mhz yapmayı istiyorum zararı yoksa bu konularda bilgin varsa özelden yardımcı olabilir misin
  5. Quepardo

Zaten soğutma konusunda çok bi niyetim yok açıkcası maksat görüntüyü tamamlasın sayende bu hale geldi şu anda : 1683818437
  6. Quepardo

hangisi daha estetik durur egzoz fan biraz daha göz önünde kaldığı için estetiği güzel olsun istiyorum açıkcası
  7. Quepardo

cihazı görmüyor ama bir şekilde renk değişti sadece tam kontrol sağlayamıyorum deneye deneye keşfedicem gibi :D çok teşekkürler 1683816989 nefes alma modunda otomatik onu da değiştirebilirsem her şey çok güzel olacak benim için :D bir de hazır seni yakalamışken nzxt h5 elite için egzoz fan...
  8. Quepardo

1683815940 Bir de ya ben bir şeyleri yanlış yaptım ya da bi terslik var kontrolcüden 2 kablo çıkıyor birini sataya bağladım biri de anakartta usb yazan yer kullanmanın başka hiçbir yolu yok mu dediğim gibi direkt anakarta taktığımda neden çalıştıramıyorum bide kontrolcü ile bağlı olanları nasıl...
  9. Quepardo

1683815705 Şöyle hocam ilk attığım fotoğraftaki kabloyu bu attığım kabloya taktım bi ucunu sata kablosuna taktımı diğer ucunda biri dişi biri erkek 3 pin kablo var kontrolcü var ama kontrülcüye takabileceğim cinste değil bunlar bir tane daha mı dönüştürü takmalıyım nasıl olacak
  10. Quepardo

görselde en sağdaki kabloyla uzatma alıp ortadaki kabloya bağladım ortadaki kabloyu da bi ucunu sata kablosuna bi ucunu 3 pin argb yerine taktım gene gigabyte fusion da vs gözükmüyor yanlış yaptığım şey nedir bi fikrin var mı
  11. Quepardo

Fandaki kablo bu şekilde
  12. Quepardo

Buna takmak için dönüştürücü mü kullanmam gerekiyor çünkü fanların kablosu buna benzer bir yapıda değil birazdan kasayı açıp fotoğraf eklerim
  13. Quepardo

Dostlar ls520 sıvı soğutucu kullanıyorum sistemi bugün kurdum ancak kasada uygun yer göremediğim için fanları önce birbirine bağladım daha sonra yanında gelen dönüştürme kablosuyla sata kablosuna bağladım a-argb kullanmak için ne yapmam gerekiyor anakart b550-a
  14. Quepardo

Kablo yerini bulamadım

Dostlar ekteki kablo nereye takılmalı yerini bulamadım Anakart rog b550-a
  15. Quepardo

Hdmı 2.0 önerisi lazım ve soru

Teşekkürler Peki kablonun uzun olmasının zararı olur mu bu düzeyde
  16. Quepardo

Hdmı 2.0 önerisi lazım ve soru

Merhaba dostlar şimdi yeni pc sipariş ettim şu anda 1.8 metre polosmart ın bir hdmı 2.0 kablosuna sahibim Daha güzel kablolama yapabilmek ve kasayı istediğim konuma almak için 5 metre kaliteli hdmı 2.0 kablosuna ihtiyacım var Uzun kablo sıkıntı çıkarır mı? Bir de 5 metre hdmı2.0 önerir misiniz
  17. Quepardo

Ryzen 5 5600X RTX3070ti sistem kaç fps verir

gayet güzel sistem
  18. Quepardo

Ryzen 5 5600X RTX3070ti sistem kaç fps verir

hocam googleye 5600x+3070 ti+"oyun ismi" yazarsan istediğin sonucu büyük ölçüde alırsın
  19. Quepardo

Eski laptobu adam etmeye değer mi?

ssd kolay da ram ilavesi için yuva yoksa eldekini satıp yenisini alması gerekir o yüzden çok önermek istemiyorum 1664048995 evet ben de aynısını düşünüyorum 8.1 + opera gx bide ssd ile gayet hızlı ve sorunsuz kullanır gibi geldi
  20. Quepardo

Eski laptobu adam etmeye değer mi?

Merhaba bir arkadaşımda laptop var kozmetik olarak sıfır gibi işlemcisi intel celeron 4 gb ram ve ssd'si yok Kullanan kişi sadece dizi film olarak kullanack buna bir ssd takıp bide rami az olduğu için windows 8 yüklesek kasma donma olmadan internette gezinir mi yoksa bu işlemciyle olmaz mı...
Top Bottom