Neler Yeni

LS520 argb kontrol nasıl sağlanır

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Dostlar ls520 sıvı soğutucu kullanıyorum sistemi bugün kurdum ancak kasada uygun yer göremediğim için fanları önce birbirine bağladım daha sonra yanında gelen dönüştürme kablosuyla sata kablosuna bağladım a-argb kullanmak için ne yapmam gerekiyor anakart b550-a

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer
1683814023120.png

Buradaki 3pinli giriş argb girişi hocam, net fotoğraf bulamadığım için siz daha iyi görürsünüz 2sinden biri muhtemelen.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Buradaki 3pinli giriş argb girişi hocam, net fotoğraf bulamadığım için siz daha iyi görürsünüz 2sinden biri muhtemelen.
Buna takmak için dönüştürücü mü kullanmam gerekiyor çünkü fanların kablosu buna benzer bir yapıda değil birazdan kasayı açıp fotoğraf eklerim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer
Buna takmak için dönüştürücü mü kullanmam gerekiyor çünkü fanların kablosu buna benzer bir yapıda değil birazdan kasayı açıp fotoğraf eklerim
Fotoğraf ekle yardımcı olayım hocam.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Fandaki kablo bu şekilde

Ekler

• IMG_3048.jpeg
    IMG_3048.jpeg
    1.8 MB · Hit: 16

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
görselde en sağdaki kabloyla uzatma alıp ortadaki kabloya bağladım ortadaki kabloyu da bi ucunu sata kablosuna bi ucunu 3 pin argb yerine taktım gene gigabyte fusion da vs gözükmüyor yanlış yaptığım şey nedir bi fikrin var mı

Ekler

• 1683815079748.png
    1683815079748.png
    58.4 KB · Hit: 9

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer
görselde en sağdaki kabloyla uzatma alıp ortadaki kabloya bağladım ortadaki kabloyu da bi ucunu sata kablosuna bi ucunu 3 pin argb yerine taktım gene gigabyte fusion da vs gözükmüyor yanlış yaptığım şey nedir bi fikrin var mı
Kontrolcün var mı argb? Kontrolcüne takıp kontrolcüyü anakarta takıyorsun.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle hocam ilk attığım fotoğraftaki kabloyu bu attığım kabloya taktım bi ucunu sata kablosuna taktımı diğer ucunda biri dişi biri erkek 3 pin kablo var kontrolcü var ama kontrülcüye takabileceğim cinste değil bunlar bir tane daha mı dönüştürü takmalıyım nasıl olacak

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer

Şöyle hocam ilk attığım fotoğraftaki kabloyu bu attığım kabloya taktım bi ucunu sata kablosuna taktımı diğer ucunda biri dişi biri erkek 3 pin kablo var kontrolcü var ama kontrülcüye takabileceğim cinste değil bunlar bir tane daha mı dönüştürü takmalıyım nasıl olacak
Kontrolcün rgb, fanlar a-rgb hocam :') Yeni kontrolcü alman gerekiyor.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim

Bir de ya ben bir şeyleri yanlış yaptım ya da bi terslik var kontrolcüden 2 kablo çıkıyor birini sataya bağladım biri de anakartta usb yazan yer
Kontrolcün rgb, fanlar a-rgb hocam :') Yeni kontrolcü alman gerekiyor.
kullanmanın başka hiçbir yolu yok mu dediğim gibi direkt anakarta taktığımda neden çalıştıramıyorum
bide kontrolcü ile bağlı olanları nasıl kontrol edeceğim peki

Ekler

• IMG_3050.jpeg
    IMG_3050.jpeg
    1.7 MB · Hit: 9

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer

Bir de ya ben bir şeyleri yanlış yaptım ya da bi terslik var kontrolcüden 2 kablo çıkıyor birini sataya bağladım biri de anakartta usb yazan yer

kullanmanın başka hiçbir yolu yok mu dediğim gibi direkt anakarta taktığımda neden çalıştıramıyorum
bide kontrolcü ile bağlı olanları nasıl kontrol edeceğim peki
Şöyle deneyelim hemen; https://www.techspot.com/downloads/7457-jacknet-rgb-sync.html bunu indirin, fanları anakarttaki 3pin argb kısmına bağlayın, sonra programdan kontrol edebiliyor musunuz bakalım.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
cihazı görmüyor ama bir şekilde renk değişti sadece tam kontrol sağlayamıyorum deneye deneye keşfedicem gibi :D çok teşekkürler

nefes alma modunda otomatik onu da değiştirebilirsem her şey çok güzel olacak benim için :D bir de hazır seni yakalamışken nzxt h5 elite için egzoz fan önerebilir misin

Güncelleme: çözdüm anakart olarak görüyormuş cihaz olarak görmese de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,666
Üyeler
166,804
Son üye
bugraflv
Top Bottom