Neler Yeni

LS520 argb kontrol nasıl sağlanır

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer
cihazı görmüyor ama bir şekilde renk değişti sadece tam kontrol sağlayamıyorum deneye deneye keşfedicem gibi :D çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

nefes alma modunda otomatik onu da değiştirebilirsem her şey çok güzel olacak benim için :D bir de hazır seni yakalamışken nzxt h5 elite için egzoz fan önerebilir misin

Güncelleme: çözdüm anakart olarak görüyormuş cihaz olarak görmese de
Tüm rgb-argblerini signal üzerinden kontrol edebilirsin. Egsoz fan olarak da sıcak fırsatlarda arctic pwm12 paylaşmıştım indirimdeydi 390tl gibi, baya sessiz. Alternatif olarak airblazer de alabilirsin

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Tüm rgb-argblerini signal üzerinden kontrol edebilirsin. Egsoz fan olarak da sıcak fırsatlarda arctic pwm12 paylaşmıştım indirimdeydi 390tl gibi, baya sessiz. Alternatif olarak airblazer de alabilirsin

hangisi daha estetik durur egzoz fan biraz daha göz önünde kaldığı için estetiği güzel olsun istiyorum açıkcası

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer
hangisi daha estetik durur egzoz fan biraz daha göz önünde kaldığı için estetiği güzel olsun istiyorum açıkcası
İkisi de cidden mükemmel fanlar görünüş olarak; airblazer arctice göre bi tık daha sesli, air blazerın da cfmsi baya iyi.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Zaten soğutma konusunda çok bi niyetim yok açıkcası maksat görüntüyü tamamlasın sayende bu hale geldi şu anda :

Zaten soğutma konusunda çok bi niyetim yok açıkcası maksat görüntüyü tamamlasın sayende bu hale geldi şu anda :

Ekler

• IMG_3051.jpeg
    IMG_3051.jpeg
    1.6 MB · Hit: 6

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer
Çok güzel olmuş hayırlı olsun hocam. Signal rgb üzerinden tüm ekipmanları tek bi uygulama üzerinden kontrol edebilirsin ayrıca, merak ettiğin şeyler olursa onlara da yardımcı olurum.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Çok güzel olmuş hayırlı olsun hocam. Signal rgb üzerinden tüm ekipmanları tek bi uygulama üzerinden kontrol edebilirsin ayrıca, merak ettiğin şeyler olursa onlara da yardımcı olurum.
Şu anlık rgb ile alakalı bi sorum kalmadı teşekkürler tekrardan, bir de işlemciye oc denemeyi düşünüyorum keyfi olarak ve ramleri 3600mhz yapmayı istiyorum zararı yoksa bu konularda bilgin varsa özelden yardımcı olabilir misin

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,356
İsim
yusuf ecer
Şu anlık rgb ile alakalı bi sorum kalmadı teşekkürler tekrardan, bir de işlemciye oc denemeyi düşünüyorum keyfi olarak ve ramleri 3600mhz yapmayı istiyorum zararı yoksa bu konularda bilgin varsa özelden yardımcı olabilir misin
Overclock olayından anlıyorum fakat çok çok zahmetli bi iş, çok fazla deneme yanılma yapmak gerekiyor. Ramler için thaiphoon burner indir, yukarıdan read de ram chipini öğren önce. Sonra o chipin karakteristiğini araştırıp örnek değerler üzerinden + - şeklinde devam edebilirsin. Keza işlemci için de öyle eğer silikonun iyiyse çok iyi değerler alabilirsin. Yine referans değerler üzerinden + - şeklinde ilerleyebilirsin.

Top Bottom