Arama sonuçları: *

1. REIS TR

Bilgisayarımda USB girişi kalmadı ne yapacağım?

coğaltıcı alman pc yi yakmaz mikrofon içinde taşınabilir ses kartı alabilirsin bende kullanıyorum sıkıntı olmaz
  2. REIS TR

Monitör geçersiz format sorunu?

Hallettim kral sagolasin
  3. REIS TR

Peki güvenli moda almadan yapsam çünkü elimdeki diğer monitör ile güvenli moda girince ekran gidiyor
  4. REIS TR

Nvdia Asus Gtx 660 ti 2gb gddr5 modeli
  5. REIS TR

Mönitörümü düne kadar gayet iyi bir şekilde kullanıyodum ama dün cs 2 için ekran kartı driverini tekrar yükledim ve birden geçersiz format sorunu ortaya çıktı ama başka mönitörde denediğimde sağlıklı bir şekilde sorunsuz çalışıyor her türlü çözünürlüğü denedim ama olmuyor acil önerebileceğiniz...
  6. REIS TR

Wifi adaptör tavsiyesi?

Alt katın wifisini kullanacağım için wifi adaptör alacam 150 200 tl yi geçmese iyi olur
  7. REIS TR

Gtx 460 için kaç watt psu almalıyım?

300w yetermi peki
  8. REIS TR

Gtx 460 için kaç watt psu almalıyım?

Geçen günlerde bir tane gtx 460 aldım ve kartta ek güç girişi 12 pin vardı ve bendede 250 watt psu var bunun yetmeyeceğini söylüyolar ne yapmalıyım sizce kaç watt psu yeter?
  9. REIS TR

Rtx2060 mi rx 6600 mu

Aralarındaki fark çok olmasada rx6600 daha iyi
  10. REIS TR

Bilgisayarım çok RAM tüketiyor

Evet doğru windows 10 da bu sorun genelde yaşanıyor bende boştayken bile 2.5 ram yiyor normaldır yani
  11. REIS TR

PC ye mikrofondan ses gitmiyor

Geçen aylarda ana kartım bozuldu ve harici usb ses kartı aldım ondan sonra iki gün önce pc ye ses gitmedğini fark ettim.Ama bana kulaklıktan ses geliyor kulaklık arızalıda değil neden olmuştur,ne yapabilirim?
  12. REIS TR

PC İM KENDİ KENDİNE KAPANIYOR

evet öyle oldu ve ben yeni üyeyim 1599408155 tm teşekkür ederim onu öğrendiğim iyi oldu
  13. REIS TR

o görülmedide
  14. REIS TR

sistemin kötü ekran kartı amd radeon hd 5500 series 1 gb işlemci amd athlon 2
  15. REIS TR

önceden çok olmuyordu şu zamanlarda artmaya başladı
  16. REIS TR

Oyun oynarken veya normal zamanda kullanırken pc im birden bire kapanıyor ne yapmalıyım neden olur?
  17. REIS TR

Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor

pc im oyun oynarken veya normal zamanda çok ısınıyor ve kapanıyor ne yapmalıyım neden kapanıyor?
Top Bottom