Neler Yeni

Bilgisayarım çok RAM tüketiyor

UmutGunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut Güneş
Bilgisayarım boştayken bile 2GB ram kullanıyor hele arkada chrome açık olunca 3GB ı geçiyor ne yapmalıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarım boştayken bile 2GB ram kullanıyor hele arkada chrome açık olunca 3GB ı geçiyor ne yapmalıyım.
Bilgisayarımın rami 4gb bu yüzden sorun oluyor rami yükseltmemi önermeyin lütfen

NespaY

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarımın rami 4gb bu yüzden sorun oluyor rami yükseltmemi önermeyin lütfen
Windows 11 kullanıyorum boşta 4.5 gb kullanıyor seninki gayet normal maalesef ve maalesef bu sorun değil ve tek yapabileceğin şey ram yükseltmek.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Windows sürümü?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Gayet normal hocam Windows 10 gerçekten inanılmaz bir RAM tüketiyor. Arkadaki hizmetlerden dolayı. RAM yükseltmekten veya Modlu Windows kullanmaktan başka bir çare yok gibi duruyor. Şahsen Modlu Windows kullanmakta önermiyorum.

UmutGunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet normal hocam Windows 10 gerçekten inanılmaz bir RAM tüketiyor. Arkadaki hizmetlerden dolayı. RAM yükseltmekten veya Modlu Windows kullanmaktan başka bir çare yok gibi duruyor. Şahsen Modlu Windows kullanmakta önermiyorum.
Haklısın fakat bilgisayarı formatlamadan önce daha az ram kullanıyordu

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Yapacak hiçbir şey yok. Şöyle bir şey yapabilirsin. Custom win 10 sürümleri var zayıf bilgisayarlar için ayarlıyorlar ama ben çok anlamıyorum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Haklısın fakat bilgisayarı formatlamadan önce daha az ram kullanıyordu
Windows'a güncelleme geldikçe RAM kullanımı artıyor eskiden hangi sürümü kullanıyordunuz? 21H2 mi?

REIS TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emirhan Başıgüzel
Evet doğru windows 10 da bu sorun genelde yaşanıyor bende boştayken bile 2.5 ram yiyor normaldır yani

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Top Bottom