Arama sonuçları: *

1. RONNIE1877

NZXT INTERNAL HUB 3.NESİL

Merhabalar, Lian Li marka fanlardan 3 adet ve bir de Strimer alacağım, ancak anakart üzerindeki portlar yetersiz kaldı. Bu tarz ürünler için önerebileceğiniz bir hub var mı? Ayrıca, aradığım ürün hiçbir yerde stokta yok gibi görünüyor. Stokta olan bir ürün linki paylaşabilir misiniz? Yardımcı...
  2. RONNIE1877

LİAN Lİ KASA FAN LCD SORUNU VE NZXT İNTERNAL USB HUB

hayır hocam ne yazık ki
  3. RONNIE1877

Lian Li Strimer Wireless kablolar nasıl kurulur

zahmetli iş kankam bi bilgisayarcıya da danış derim yakın zamanda bende yaptıracağım uzman bilgisayarcıdan yardım alacağım
  4. RONNIE1877

LİAN Lİ KASA FAN LCD SORUNU VE NZXT İNTERNAL USB HUB

Dostlarım merhaba bugün bilgisayarcı usta eve gelip kasamın fanlarını ve sıvı soğutmamı değişti egzoz tarafına takılan lian li lcd fanın anakartta port eksikliğinden dolayı bu hubu önerdi sizce başka çözümü varmıdır yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden
  5. RONNIE1877

Pc bakım temizlik !!!

aynı durumu bende yaşıyorum kardeşim eğer istanbulda isen sana bi bilgisayar tamircisi önerebilirim eve geliyor adam gözünün önünde montaj temizlik yapıyor
  6. RONNIE1877

EXCALİBUR 300 HZ MONİTÖR DP 1 SORUNU

Merhabalar Excalibur E27FVC-E 27'' 300 HZ 1 MS 400 NIT Fast VA Curved HDR10 Oyuncu Monitörü aldım fakat DP1 yazıyor ekranımı açarken bu sorunu bilen varmı arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Geri