beyler pc bilgim sıfır bu yüzden aldığım sistemdeki sıvı soğutmayı lianli fanları vs gibi ürünleri montaj yapıcak yer arıyorum güvenilir bildiğiniz yer var mı fiyatı önemli değil
beyler pc bilgim sıfır bu yüzden aldığım sistemdeki sıvı soğutmayı lianli fanları vs gibi ürünleri montaj yapıcak yer arıyorum güvenilir bildiğiniz yer var mı fiyatı önemli değil
Sıvı soğutucunun görünüşü belli, psunun da, kasanın da, fanların da geri kalan ztn sistemde aygıt yöneticisi veya herhangi bir info programı açsan gözükür.(gpuz, cpuz, hw monitör, aida daha hatırlamadığım birçok)
Şu parça çalma muhabbeti nereden çıktı bilemiyorum. Gerçi yalan yok bende 10 civarı yaştayken laptop bozuldu tamir için para aldı, sonuç puff nedense oyunları multiplayer giremiyordu ama solo girebiliyordum
Laptop ve kasa ayrı şeyler, tabi eğer aynı ürünün yerine ikinci el takar diyorsan... Mantıklı, olabilir o noktada yine seri numarası görünüşü fln önemli.
Vatan herhalde yapar, Mediamarkt'ı bilemiyorum onlar baya garipleşti.
aynı durumu bende yaşıyorum kardeşim eğer istanbulda isen sana bi bilgisayar tamircisi önerebilirim eve geliyor adam gözünün önünde montaj temizlik yapıyor
aynı durumu bende yaşıyorum kardeşim eğer istanbulda isen sana bi bilgisayar tamircisi önerebilirim eve geliyor adam gözünün önünde montaj temizlik yapıyor