PC bakım için firma arıyorum?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
Bilgisayarım 8 aylık sıvı soğutması falan var temizleme vakti geldi diye düşünüyorum bildiğiniz iyi olan yer var mı parası önemli değil ayrıca format attırıp driverlar yükleticem

Bilgisayarım 8 aylık sıvı soğutması falan var temizleme vakti geldi diye düşünüyorum bildiğiniz iyi olan yer var mı parası önemli değil ayrıca format attırıp driverlar yükleticem
Sistemin zaten neredeyse yeni macunlarını bozmaya gerek yok kasayı alıp balkona çık fön makinasıyla fanları tutarak tozunu at en son toz beziyle üstünden geç yeter.
Formatta windows direk usb flash a indiriyor sadece biostan boot şeklini değiştirip ileri ileri yapinca kendisi yüklüyor. Bu islemlere en az 1000 tl talep ederler bide parça değişimi diye tribe girmen de cabası. Windows update zaten güncel driverlari kurar sadece ekran kartını kursan yeter.

Kendiniz çok kolay yapabilirsiniz driver ve formatı basit şeyler birazda el becerinize güveniyorsanız termal macunuda değiştirirsiniz boşuna bu tarz işletmelere para vermeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Macun değişimi için 1 senede 1 olsa yeterli.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,302
Üyeler
184,612
Son üye
feronias
Geri