drive a yüklerken bu şekilde hata çıktı masaüstüne de attım
1609695990
https://drive.google.com/file/d/1uHsA2OuamJnmBJRPoz_KLNMKrEWOJEdA/view?usp=sharing
1609696007
umarım olmuştur :(
dediğim gibi sorunum yukarrıda mini dump dosyası gibi bir şey varmış nasıl açarım neden olduğunu nasıl anlayabilirim dosyayı oykuyabilen biri varmı veya
takılmayacak gibi değil yada ben monitörü 3 aydır kapatmadım sadece bilgisayarı kapattım ve çıktım güç tuşundan kapatmam gerek ozaman ama hdmi ile sorun ortadan kalkarsa yeni bir dp kablosu almalımıyım yoksa ne farkı var
dp kablosu takılı ekran kartıma normalde bilgisayarı kapatınca no signal der monitör kapanırdı şimdi ise bilgisayar kapandıktan sonra dp no signal diyip tekrar açılıp tekrar kapanıyor ve bu sorun böyle devam ediyor
Şu fokuldugu sırada ne yaptınız acikmiydi hemen kapattınız mi sonraki gün kullandınız mı pirince yatirdinizmj benim cihazıma su dokulmustu 1 ay yatay şekilde beklemiştim saç kurutma makinası ile kuruladim vs
1600816652
Şu fokuldugu sırada ne yaptınız acikmiydi hemen kapattınız mi sonraki gün...
test edemezsin eğer sistemi kuşllanırken bir sorun oluşmadıysa anişden kapanıyorsa psu kaynaklı buyuk ihtimale korumaya alıyor sistemini yada buyuk ihtimal korumaya alıyor
bence buyuk ihtimal gelen elektirik dengeli değil ve elektrik dalgalanmalarında psu bunu farkediyor ve sistemini yeniden başlatıyor yani bi nevi sisteminin hayatını kurtarıyor denebilir bende 2 kez oldu su ana kadar yeniden basladıktan sonra normal kullanımına devam ediyormusun peki ediyorsan...
bir şey sorucam oyunla kaynaklı olabilirmi sorun herzaman darboğa ile alakalı da olmuyor yada donanım çünkü benim ve arkadaşım sistreminde de aynı sorun var ;D
bir şey sorum çok bilmişlik yapmadım ama senin yaptığın da bu malesef . Sence ben eskiden 300 fps alırken neden 130 alıyorum bunun çözümü de en yükseğe çekmekle de olmuyor