dp no signal problem

RaZeLegend

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
dp kablosu takılı ekran kartıma normalde bilgisayarı kapatınca no signal der monitör kapanırdı şimdi ise bilgisayar kapandıktan sonra dp no signal diyip tekrar açılıp tekrar kapanıyor ve bu sorun böyle devam ediyor

Sorunu tam anlayamadım.
Monitör kapanmaz ki zaten.
Uyku modunda kalır.

Bilgisayarı kapattıktan sonra psu yu kapatıp sorunun monitörde mi bilgisayarda mı olduğuna bi' bakabilir misin?
psu yu kapattım ve sorunun halen devam ettiğini gözlemledim sorun display prot kablosunda olabilir mi çünkü ekran kartının farklı portunda da denedim

psu yu kapattım ve sorunun halen devam ettiğini gözlemledim sorun display prot kablosunda olabilir mi çünkü ekran kartının farklı portunda da denedim
Olabilir belki, monitörün başka girişinde de deniyebilirsin.
Bence çok takma

Olabilir belki, monitörün başka girişinde de deniyebilirsin.
Bence çok takma
takılmayacak gibi değil yada ben monitörü 3 aydır kapatmadım sadece bilgisayarı kapattım ve çıktım güç tuşundan kapatmam gerek ozaman ama hdmi ile sorun ortadan kalkarsa yeni bir dp kablosu almalımıyım yoksa ne farkı var

takılmayacak gibi değil yada ben monitörü 3 aydır kapatmadım sadece bilgisayarı kapattım ve çıktım güç tuşundan kapatmam gerek ozaman ama hdmi ile sorun ortadan kalkarsa yeni bir dp kablosu almalımıyım yoksa ne farkı var
Ben de kapatmadım sorun olmadı.
Başka DP portu var mı?
He birde başka bilgisayarda deneme şansı?
Bunlarda da devam ederse ya kabloda ya monitörde.

Geri