Arama sonuçları: *

1. Rabiotta

🔴PC Hoparloru durduk yere pıtlıyor ses azalıp artıyor 🔴

Selamlar dostlar 4 ay önce yeni eve taşındık geldiğimizden beri bilgisayar hoparlorum 2 3 satte bir pıt diye ses çıkartıyor ses %30dan 50 seviyesine vs çıkıyor yani girip çıkıyor gibi bişey hoparlor cıkartınca kulaklıkta da aynı şey oluyor sorunu çözemedim ve sıkıntı nerede anlayamadım 2 tane...
  2. Rabiotta

DOSYA TEMİZLİĞİ SONRASI WİFİ YOK LÜTFEN YARDIM EDİN

laptopsa sitesine modelini yaz driverlerini yukle kasaysa anakart modelini googleye yaz sitesine git ordan da driverları indir yükle internet kablon yoksa telefon ınternetını usb ile paylaşarak indirebilirsin
  3. Rabiotta

Mavi Ekran Casper Nirvana biosdan çıkmıyor

yapma ya 2. bilgisayar yok mecbur bılgısayarcıya gıdecegız
  4. Rabiotta

Mavi Ekran Casper Nirvana biosdan çıkmıyor

Merhabalar casper nirvana x600 aldım kutudan cıkan wındows kurulum usbsını takıyorum ve bıosda usb key olanı seçip 1. sıraya alıyorum sonrasında save and exit dıyorum ve bıos baştan başlıyor ama windows kurulma ekranına gelmıyor devamlı biosa atıyor ve çok hızlı biosa atıyor kapanıp açılma...
  5. Rabiotta

YENİ SİPARİŞ ETTİĞİM RTX 4060 VE R5 5600 HAZIR SİSTEM HAKKINDA

sıkıntı yaşamazsın psu bıraz sıkıntı galiba da niye pchocası sistemini almadın 4060ti veriyordu bu fıyata bu akşam
  6. Rabiotta

Monitör mu bozuldu kasa mı?

Dostlar selam bugun arkadaşla dcdeyken bi anda ekran gitti dedi dcde konusmaya devam edıyor fakat gelmedi görüntü bi reset atıp gelıyım dedi kapattı pcyi pc açılıyor ama monitöre ekran gelmıyor dp yerıne hdmi denedik farklı power kablosunu denedık ramlerı sokup taktık görüntü alamadık laptop...
  7. Rabiotta

Rx 6700 xt 2kda 185w tüketiyor

Bugün bir deneyeyim hocam teşekkürler
  8. Rabiotta

hangi oyunlar çeker 2 3 tane söyleyebilirsen hocam indirip deneyeyim
  9. Rabiotta

neden
  10. Rabiotta

Gowda denedim 185w çekiyor 2k ultrada 80 fps alıyorum tdpsi 260w görünüyor epeyde bir sıkıntı var gibi normal mi değerler
  11. Rabiotta

Mavi Ekran Bitlocker kurtarma hatası

hayır diskimde şifre yoktu
  12. Rabiotta

Mavi Ekran Bitlocker kurtarma hatası

Dostlar selam windows güncellemesi yaptık pcye yeniden başlatıgında böyle hata verdi esc basıp devam win10 diyoruz yine aynı ekrana atıyor ne yapabiliriz
  13. Rabiotta

Çözüldü✓ Klavye ışığı çalışıyor değişiyor fakat yazı yazamıyorum

Garantilik bişey yok saçma bir sıkıntı var makro atadıgım tus çalışıyor normal tuslar yazmıyor her bastığım tuşun ışığıda yanıyor
  14. Rabiotta

Çözüldü✓ Klavye ışığı çalışıyor değişiyor fakat yazı yazamıyorum

İlk defa böyle bişey başıma geldi rgb değiştirebiliyorum ama hiçbir yazı yazamıyorum Windows görmüyor sanki klavyeyi napabilirim ajazz ak680 klavye
  15. Rabiotta

GPU kullanımı %60 altına inmiyor

dediğiniz gibi kullanım radeon uygulamasında %15 gozukuyor ama 45w tüketim gözüküyor o biraz fazla gibi geldi boştayken
  16. Rabiotta

son 1 aydır anlık dropda girmeye başladı muhtemelen sürümle alakalı bir sıkıntı var son sürümü kullanıyorum guncelleme gelene kadar ya idare edicem yada kapatıcam
  17. Rabiotta

2 ayrı antivirüsle uzunca tarama yaptım hiçbir virüs bulamadı bende şaşırmıştım nasıl virüs bulaştı diye muhtemelen bug oluştu kötü oldu bu ya ekran kaydını alıyorum oyun oynarken kaspersky ve avg ile taradım beklediğim gibi virüs çıkmadı ya bug vs oluştu herhalde evet klip alma açık ondan...
  18. Rabiotta

gpu gözükmüyor hocam işlemlerde direkt ya 1715719043 radeon driverda da %15 gozukuyor gpu kullanımı çözemedim
  19. Rabiotta

virüs bulmadı hocam hala aynı kullanımda
  20. Rabiotta

free olarak kuruyorum hocam umarım çözülür sorun
Top Bottom